ĐOKOVIĆ BROJI DALJE: Novak počeo 401. nedelju na vrhu ATP liste!
Novak Đoković, Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

atp lista

ĐOKOVIĆ BROJI DALJE: Novak počeo 401. nedelju na vrhu ATP liste!

Top 30 se nije izmenilo nakon završnog turnira Dejvis kupa

Objavljeno: 08:20h
Nedeljko Đukić

Novak Đoković je počeo 401. nedelju na vrhu ATP liste čijih top 30 se nije izmenilo nakon Dejvis kupa.

Srpski as i dalje ima 11.245 poena, odnosno 2.390 više od drugoplasiranog Karlosa Alkarasa (8.855). Treći je Danil Medvedev sa 7.600 poena, a četvrti Janik Siner sa 6.490.

Italijan je posle odličnog finiša sezone i osvajanja Dejvis kupa, ali i prvih pobeda nad Đokovićem, Runeom, Medvedevom (od ranije ima lek za Alkarasa), najavio da će sledeće sezone biti jedan glavnih konkurenata na najvećim turnirima.

Od petog do desetog mesta su Andrej Rubljov, Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev, Holger Rune, Hubert Hurkač i Tejlor Fric.

ATP lista
foto: Printscreen/atptour.com

Od ostalih srpskih tenisera, Laslo Đere je 33, Dušan Lajović 46, dok je Miomir Kecmanović napredovao jednu poziciju i sada je 54. na svetu. Hamad Međedović je na 110. poziciji.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

04:28

NOLE JE OPET BROJ JEDAN FAVORIT ZA OVAJ TROFEJ Poznati sportski analitičar o predstojećem meču: Dobio je vetar u leđa, ČEKAMO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.