"JANIČE, KAPA DOLE!" Direktor Đokovićevog sponzora opleo po Cicipasu, a Novakov prijatelj BRANI Grka!
Endi Mari/Novak Đoković, Foto: Profimedia, Printscree/Twitter/Eurosport

sukob

"JANIČE, KAPA DOLE!" Direktor Đokovićevog sponzora opleo po Cicipasu, a Novakov prijatelj BRANI Grka!

Iako u ovakvom formatu postoji mogućnost da dalje prođete samo sa jednom pobedom, a ispadnete i ako imate dve, Novakovi navijači su gnevni na Cicipasa

Objavljeno:

Janik Siner dobija pohvale ne samo zbog osvajanja "Zelene grupe" ATP Finala u Torinu sa maksimalne tri pobede, već i zbog činjenice da je dao sve od sebe i i kada je već obezbedio polufinale.

Zahvaljujući ovakvom nastupu Italijana, kojim je pobedio Holgera Runea posle velike borbe, sprečen je scenario po kom bi Novak Đoković ispao.

Što su se stvari uopšte zakomplikovale, mnogi krive Stefanosa Cicipasa koji se zbog povrede leđa preao Runeu psole samo tri odigrana gema pa je prema propozicijama takmičenja Dancu upisan trijumf 2:0 u setovima (mada ne i gem razlika koju bi možda nabio da je Grk igrao do kraja).

Iako je odavno poznato da u ovakvom formatu postoji mogućnost da dalje prođete samo sa jednom pobedom, a ispadnete i ako imate dve (što recimo preti Aleksanderu Zverevu u "Crvenoj grupi"), Novakovi navijači su gnevni na Cicipasa.

Komentar u tom stilu je dao i Tjeri Žiber, izvršni direktor kompanije "Lakost", vernog sponzora Novaka Đokovića.

- Kapa dole, Janiku Sineru za večerašnju pobedu. Uprkos nefer ponašanju Cicipasa, on (Siner) je pokazao svima zašto je budući šampion i autentičan momak - napisao je na mređi X Žiber.

Ovakav stav se nije dopao britanskom teniseru Endiju Mariju, inače velikom Novakovom prijatelju.

- Bizarna objava izvršnog direktora jednog sportskog brenda. Povređivanje je deo sporta, a ne "nefer ponašanje" - poručio je Škot pa se i sâm našao na meti NoleFam-a.

Bonus video:

00:09

Novak Đoković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.