NOVAK ZAPANJIO FRANCUSKINJU: "Videli smo stare DEMONE Đokovića - ovo mu se dešavalo i u prošlosti!"
Novak Đoković na mastersu u Parizu, Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

iznenadio

NOVAK ZAPANJIO FRANCUSKINJU: "Videli smo stare DEMONE Đokovića - ovo mu se dešavalo i u prošlosti!"

Mediji su najviše pažnje skrenuli na Đokovićev sukob sa publikom u finišu trećeg seta, ali stručnjacima je zanimljiva bila i Novakova igra

Objavljeno:

Novak Đoković se neočekivano mnogo namučio u duelu osmine finala mastersa u Parizu, ali je sa 4:6, 7:6 (2), 6:4 savladao Talona Grikspora.

Sve je bilo mnogo jasnije kada je Novak objasnio da je imao stomačne probleme.

Mediji su najviše pažnje skrenuli na Đokovićev sukob sa publikom u finišu trećeg seta, nakon čega je vratio brejk prednosti i uzeo sve poene do kraja. Ali, stručnjacima je zanimljiva bila i igra prvog tenisera sveta.

- Videli smo, čini mi se, stare demone Novaka Đokovića. Odlično je počeo meč i rekli smo: ‘U redu, prošetaće se’. I odjednom je došlo do sloma njegove igre, što mu se događalo i u prošlosti - rekla je bivša francuska teniserka Kamij Pen koja sada radi kao stručni konsultant Jurosporta pa analizirala i Holanđanina:

- Grikspor je bio odličan, fizički je odolevao Đokovićevim napadima, verovao je da ima šansu, tim pre što se radi o igraču koji je u poslednje vreme stekao dosta samopouzdanja.

Novak Đoković
foto: EPA/Christophe Petit Tesson

Ipak, Novak je pokazao reakciju kakvu je Kamij Pen očekivala.

- Novak se na vreme oporavio, bio je veoma jak, posebno u taj-brejku drugog seta. Bio je ovo poseban meč - rekla je Pen.

Đoković danas od 19.30 u četvrtfinalu igra protiv Holgera Runea sa kojim ima skor 1-2 i koji ga je prošle godine pobedio u finalu Bersija - Danac je neporažen u osam mečeva na ovom turniru.

Bonus video:

00:05

Novak na meču u Parizu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.