SRPSKI GLUMAC NAPRAVIO HAOS NAKON ĐOKOVIĆEVOG PORAZA: Nije mogao da izdrži pa krenuo da UNIŠTAVA, OBJAVLJEN SNIMAK!
Bašta Jadrana Malkoviča, Foto: Printsreen/TikTok/iamjadran

nije mu bilo lako

SRPSKI GLUMAC NAPRAVIO HAOS NAKON ĐOKOVIĆEVOG PORAZA: Nije mogao da izdrži pa krenuo da UNIŠTAVA, OBJAVLJEN SNIMAK!

Srpski glumac bes zbog poraza Novaka Đokovića iskalio u bašti

Objavljeno: 11:18h

Novak Đoković je poražen u finalu Vimbldona od strane mladog Karlosa Alkaraza posle pet setova igre i njegovim navijačima nikako nije bilo svejedno.

Jedan od njih je i glumac Jadran Malkovič. Naš glumac, koji živi i radi u Engleskoj Jadran Malkovič, na svom TikToku je pokazao kako se on osećao posle finala Vimbldona, i realno, svi možemo da se poistovetimo sa njim.

Na klipu vidimo Jordana koji nam je rekao da nije pratio finale, i nije gledao Đokovića i da uopšte ne voli tenis, a onda je pokazao svoju baštu i kako ju je preuredio. Kako je i sam rekao „ruže su naj***le.

Upravo zbog toga što bi svako od nas sređivao ruže nakon jučerašnjeg meča, ovaj video je postao viralan i komentarisan na društvenim mrežama.

@iamjadran I didn’t watch #wimbledon2023 and no i didn’t get upset at all whne #novakdjokovic lost I just dug the roses out ? Nisam gledao tenis i nisam navijao za Noleta i nisam se iznervirao kad je izgubio. ?? #tennis #wimbledonfinals #alcarazvsdjokovic #djokovic #alcaraz #atp @wimbledon #CapCut ♬ original sound - Jadran Malkovich

„Uvek izgubi kad ja gledam“, „Ti si dobro prošao, ja sam daljinskim pogodio televizor“; „Ja sam plakao, a ja ni ne volim tenis“ samo su neki od komentara, uz one koji su tek sad prepoznali ko je on, kao i da je glumio u novim epizodama serije Ted Laso.

Jadran Malkovič je rođen u Nemačkoj, odrastao je u Srbiji, a živi u Velikoj Britaniji. Serija „Crna Svadba“ je uslovila njegov povratak u Srbiju, iako je u datom momentu imao više poslovnih ponuda sa različitih podneblja.

Kako je jednom prilikom izjavio, nema problema sa poznatim filmskim prezimenom koje nosi, nije upoznao čuvenog Džona Malkoviča, ali misli da su rođaci ali jako daleki.

Bonus video:

00:48

Novak Đoković

(Espreso/Citymagazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.