KOZJE MLEKO I KRILA LEPTIRA: Novak Đoković ovako dominira na travi Vimbldona!
Novak Đoković jede travu posle finala Vimbldoan 2019., Foto: AELTC/Ben Solomon / AFP / Profimedia

i ljuska jaja

KOZJE MLEKO I KRILA LEPTIRA: Novak Đoković ovako dominira na travi Vimbldona!

Nole juri svoju petu uzastopnu titulu na Vimbldonu, osmu ukupno

Objavljeno:

Novak Đoković ove nedelje ne pre 18.00 igra meč osmine finala Vimbldona protiv Poljaka Huberta Hurkača. Duel na Centralnom terenu možete pratiti uživo na OVIM televizijskim kanalima, ali i putem Espreso bloga.

Srpski as juri svoju petu uzastopnu titulu na Vimbldonu, osmu ukupno - čime bi izjednačio rekord Rodžera Federera. Noletov idol iz detinjstva, Pit Sampras, ima sedam pehara SW19 turnira, kako Englezi zovu svoj grend slem, po poštanskom kodu.

Rik Maći, bivši trener sestara Vilijams i brojnih drugih teniskih šampiona, na slikovit način je opisao dominaciju ova tri velikana, ali i proglasio najvećeg.

- Kretanje po travi je drugačije. Rodžer je bio tako graciozan, on je bio poezija u pokretu. Sampras je bio tako lagan kao da je hodao po ljusci od jaja. Đoković je tako okretan i uravnotežen da je u stanju da ispaljuje udarce sa oba leptirova krila, sve sa čašom kozjeg mleka na glavi, bez da i kap prospe - napisao je Amerikanac na Tviteru, a kozje mleko je, naravno, aluzija na skraćenicu GOAT (najveći svih vremena) koja kao reč na engleskom znači "koza".

Bonus video:

01:16

NOVAK NOSIO MAJCU SA NEOBIČNIM NATPISOM?! U domu Đokovića veliko veselje povodom rođenja malog Aleksandra! RODITELJI PRESREĆNI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.