"ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI SVIH VREMENA, KRAJ DISKUSIJE!" Nadal i Federer će poludeti posle ovih reči (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Emmanuel DUNAND / AFP / Profimedia

"ONO ŠTO IMPRESIONIRA..."

"ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI SVIH VREMENA, KRAJ DISKUSIJE!" Nadal i Federer će poludeti posle ovih reči (FOTO)

Tačno je da možda Novakov tenis nije najlepši za oko, tačno je da nije ni najvoljeniji. Međutim, to su subjektivne ocene. Objektivno, on je najbolji teniser, koji je ikada držao reket, rekao je iskusni teniski stručnjak

Objavljeno: 11:05h

Francuski teniski stručnjak Patrik Muratoglu istakao je da ne postoji istinska raspraca kada je reč o najboljem teniseru svih vremena.

- Jedino merilo ko je najbolji su titule. Novak Đoković je pobeđivao i Nadala i Federera na svim Grend slem turnirima. Osvojio je 23 najveće titule, takođe ima najviše turnira Masters serije – 38, ima šest završnih Mastera i ubedljivo najviše nedelja kao broj 1 na svetskoj listi. Ono što impresionira kod Novaka je to, što i sa 36 godina ima mogućnost da osvaja najveće titule. Kraj diskusije - rekao je Muratoglu.

Patrik Muratoglu
Patrik Muratoglufoto: Profimedia

Nekadašnji trener Serene Vilijams istakao je da lepota tenisa nije relevantna kada se govori o izboru za najboljeg svih vremena.

- Tačno je da možda Novakov tenis nije najlepši za oko, tačno je da nije ni najvoljeniji. Međutim, to su subjektivne ocene. Objektivno, on je najbolji teniser, koji je ikada držao reket - zaključio je Muratoglu.

Bonus video:

00:09

Evo kako se Novak nervirao u Pioniru

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.