"MISLIM DA STE RAZUMELI ŠTA ĆU DA OBJAVIM USKORO..." Krajinović najavio kraj karijere (FOTO)
Filip Krajinović, Foto: Harry How / Getty images / Profimedia

"TEŠKO MI SVE JAKO PADA"

"MISLIM DA STE RAZUMELI ŠTA ĆU DA OBJAVIM USKORO..." Krajinović najavio kraj karijere (FOTO)

Biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti, rekao je Filip

Objavljeno:

Filip Krajinović bio je utučen posle poraza od Frensisa Tijafoa u prvom kolu Rolan Garosa, a od februara nije dobio meč u glavnom žrebu ATP turnira.

- Mislim, dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku (Tijafo ga pogodio loptom). Malo mi je smetalo, ali nije to uzrok što sam izgubio. To je lako loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno – teško mi sve ovo jako pada. Svašta mi prolazi kroz glavu, misli… Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi s mojom karijerom, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti - rekao je Krajinović.

Filip Krajinović
Filip Krajinovićfoto: Profimedia

Nastavio je u istom tonu.

- Za nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta. Dugo se gubim u svemu ovome, nesrećan sam na terenu jako. Ponavljam, sve teže dolazim do pobeda… Igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči - istakao je Krajinović.

Filip Krajinović
Filip Krajinovićfoto: Profimedia

Ponovio je još jednom da mu svašta pada na pamet.

- Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom na to da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro - zaključio je Krajinović.

Bonus video:

00:53

Novak Đoković se na Dorćolu priprema za Rolan Garos

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.