BILI SU NA VRHU, DOTAKLI DNO, PA POSTALI NAJVEĆI: Padali su gore od Novaka i vraćali se šampionski! Neka mu budu uzor! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonetap/AP

Nole, ugledaj se na njih

BILI SU NA VRHU, DOTAKLI DNO, PA POSTALI NAJVEĆI: Padali su gore od Novaka i vraćali se šampionski! Neka mu budu uzor! (FOTO) (VIDEO)

Federer sada ima neku vrstu "kambeka", a i ovih pet legendi "belog sporta" je imalo sličan krizni period u karijeri posle koga su se vratili na "velika vrata"
Objavljeno:

Novak Đoković je doživeo novu preranu eliminaciju sa turnira.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pad i loši rezultati srpskog tenisera koji su počeli sredinom 2016. godine nastavili su se i u 2017. iako su mnogi verovali da će se on posle pauze između sezona vratiti svojoj nekadašnjoj igri.

DA LI STE UOPŠTE SANJALI DA OVO MOŽE DA SE DESI? Novak je 20. teniser sveta! (FOTO)

foto: Reuters

Sada mnogi i stručnjaci i ljubitelji tenisa postavljaju pitanje da li može Srbin da zaustavi svoj sunovrat i da li ćemo ikada više gledati dominantnog, samouverenog i nepobedivog "Džoker" kao što je to bilo u periodu od 2011. do pre nekih 7-8 meseci.

SVANUO JE NAJCRNJI DAN! Pre poraza od Kirjosa smo sanjali o Noletovom povratku na tron, a sad... Sad kreće PAKAO! (VIDEO)

Mnogi misle da se to neće dogoditi, jer je i daleko od svoje igre, svoje psihičke stabilnosti koja mu je bila jedan od glavnih aduta, a uz to zagledaju i u njegovu krštenicu, gde piše da će za dva meseca napuniti 30. godina i da polako postaje veteran.

foto: Reuters

Ipak, drugi reket planete ima pred sobom živi uzor kako ni godine, ni pad u rezultatima, ni teška povreda ne znače ništa i da se igra i uspesi mogu povratiti.

Da, ovde mislimo na Rodžera Federera koji od početka godine proživljava svoju drugu tenisku mladost i ređa velike pobede i odlične rezultate, a već dva puta je slavio nad Nadalom, od čega je jedna pobeda bila u finalu Australijan opena čime je došao do svoje 18. Gren slem titule.

Međutim, Švajcarac kome ne pada napamet ni da razmišlja o penziji, nije jedini koji je napravio takvu vrstu "kambeka", a ovih petoro teniskih legendi bi uz njega takođe trebalo da predstavljaju uzor Đokoviću da ne sme da odustane od želje za povratkom na teniski tron.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.