"ROĐEN SAM NA TERENIMA ZVEZDE!" Boba Živojinović emotivan posle nagrade za životno delo (FOTO)
Slobodan Boba Živojinović, Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

"ovo mi mnogo znači"

"ROĐEN SAM NA TERENIMA ZVEZDE!" Boba Živojinović emotivan posle nagrade za životno delo (FOTO)

Zvezda mi je dala tu bazu emocije, ljubavi prema klubu i sportu i to me je nosilo i nosi sve vreme, jer stvarno jedna je Zvezda, rekao je Slobodan

Objavljeno:

Legendarni srpski teniser Slobodan Boba Živojinović dobio je nagradu za životno delo na proslavi 78. rođendana Sporskog društva Crvena zvezda.

PIŽON PLAKAO KAO KIŠA ZBOG GOVORA DULETA SAVIĆA! Emotivna scena na Marakani zbog Zvezdinog rođendana (VIDEO)

- Dragi zvezdaši, imam želju da kažem nekoliko reči, neću biti dug u ovom izlaganju, ali moje emocije moraju nešto da kažu, rođen sam pre 60 godina na terenima Crvene zvezde, tamo sam odrastao, počeo da se bavim tenisom i mogu slobodno da kažem da sam napravio velike rezultate igrajući i braneći boje Zvezde i u profesionalnom tenisu - rekao je Slobodan Boba Živojinović.

Slobodan Živojinović, Slobodan Boba Živojinović, Boba Živojinović
foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

- Znate da tenis tih godina nije bio mnogo popularno i kada sam govorio da igram tenis, svi su mislili da sam igrao stoni tenis, morao sam da im objašnjavam da igram veliki tenis. Zvezda mi je dala tu bazu emocije, ljubavi prema klubu i sportu i to me je nosilo i nosi sve vreme, jer stvarno jedna je Zvezda. Hvala na ovom velikom priznanju, ovo mi mnogo znači, želim vam puno sreće i uspeha dalje - zaključio je Slobodan Boba Živojinović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.