ŽENA DANILA MEDVEDEVA JE ŠEST GODINA STARIJA OD NJEGA! Njihov prvi susret je NAJGORI IKADA, ali ona nije marila
Darija Medvedev, Foto: Profimedia

neverovatna priča

ŽENA DANILA MEDVEDEVA JE ŠEST GODINA STARIJA OD NJEGA! Njihov prvi susret je NAJGORI IKADA, ali ona nije marila

Darija Medvedev je najveća podrška temperamentnom Rusu

Objavljeno: 17:30h

Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića, Danil Medvedev ima veliku podršku svoje supruge Darije tokom čitave karijere, ali nemamo često priliku da je vidimo na tribinama.

Ovog puta je došla da ga bodri u polufinalnom meču protiv najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića.

Njih dvoje su u vezi osam godina, četiri su proveli u vezi, a od 2018. su u braku.

Moskovljanka je studirala novinarstvo, a poput Danila, igrala je tenis i sama.

Opet slično kao i njen suprug, rođena je i odrasla u Moskvi, ali je Medvedevu i njegovoj supruzi rezidencija trenutno Monte Karlo.

Danil i Darija
Danil i Darijafoto: Profimedia

Sudbinski, Danila i Dariju je spojio tenis, jer su se upoznali kada su imali po 12 godina na jednom od juniorskih turnira. Supruga ruskog tenisera je sedela i ručala u kafiću.

- Iznenada, čujemo kako neko viče i čujemo zvuk reketa koji je neko bacio. Mama me pita šta se dešava. Tada Veronike Kudermetove počinje da se smeje i kaže: ‘To Medvedev igra, ne znaš ga?’. Otišli smo posle toga da ga gledamo. BIlo je to nešto drugačije. Meč od tri i po sata, visoke lopte, poeni od 50 udaraca. Od detinjstva se Danja borio do kraja i bio je spreman da uradi sve na terenu, bez obzira kako loše su mu delovali izgledi u meču, samo da bi pobedio. U tom smislu se nije nimalo promenio - rekla je Darija jednom prilikom za Tatler.

Iako se bavi modelingom, glumom i društvenim mrežama, a ne tenisom, Darija je svejedno uspela da pogura svoju jaču polovinu ka teniskom vrhu.

- Davala mi je mnogo samopouzdanja. Uvek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, onaj momenat kad sam počeo da se uzdižem i u tenisu. Ona je jedna od najvažnijih osoba u mom timu - pričao je Medvedev.

Njih dvoje su dobili devojčicu 14. oktobra prošle godine, a Darija se uglavnom pojavljuje u javnosti na Danilovim mečevima, pa smo tako mogli da je vidimo i u završnici US opena 2021. godine.

Danil je tada pobedio Novaka Đokovića i osvojio najveću titulu svoje karijere. Dvaput je dotle gubio u finalima najvećih turnira.

Najpre od Nadala u Njujorku 2019, a onda i od Novaka Đokovića u finalu Australije 2021.

Ruskinja je šest godina starija od Danila, pa mu je velika podrška u momentima kada mu ne ide baš najbolje na terenu i kada zna da pogubi živce.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.