ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO POSLE PLASMANA U POLUFINALE: Ovakve reči nije uputio nijednom rivalu!
Novak Đoković, Foto: Karim SAHIB / AFP / Profimedia

lepo od njega

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO POSLE PLASMANA U POLUFINALE: Ovakve reči nije uputio nijednom rivalu!

Srpski as nahvalio Hurkača, a imao je i poruku za navijače

Objavljeno: 18:37h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se plasirao u polufinale ATP-ja u Dubaiju, pošto je savladao Huberta Hurkača sa 6:3, 7:5.

U narednoj fazi će igrati protiv boljeg iz meča Medvedev - Ćorić.

Novak je ovako ostvario napredak u odnosu na prošlu sezonu, gde je zaustavljen upravo u četvrtfinalu, tako da će zaraditi nove bodove.

Posle meča Novak je posebno pohvalio rivala, njegov servis, a posebno to kakav je kao čovek.

- Hvala što ste došli i podržavali obojicu. Bilo je izazovno, nikada nije lako protiv Huberta, jedan je od najboljih momaka na turu, sa svima ima dobre odnose, želim mu sve najbolje u nastavku sezone. Ima jedan od najboljih servisa, dugo nisam imao šanse portiv njegovog servisa u drugom setu, srećom i ja sam bih siguran na svom servisu, kada je bilo 0:30 sredinom drugog gema, pronašao sam dobre servise, ovakve mečeve dva pona mogu da odluče. Zadovoljan sam što sam uspeo da pobedim - rekao je Novak posle meča.

Novak je upitan i o navijačima koji su ga zdušno podržavali.

- Naravno, cenim i respektujem svakog navijača koji dolazi na svaki turnri, bez njih ne bismo mogli da igramo na ovom nivou. Najbolji turniri na svetu poput ovog ne bi mogli da postoje bez navijača. Hvala svima, navijačima, mališanima koje sam video, mlade ljude koji žele da igraju tenis, mi ih inspirišemo.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.