NIKO NEMA OVAKVE NAVIJAČE: Mona se zaplakala u ispovesti Đokoviću, i Noletu krenule suze! (VIDEO)
Novak Đoković i navijačica iz Tunisa, Foto: Printscreen/Instagram/@moonmejrinikolic

susret za pamćenje

NIKO NEMA OVAKVE NAVIJAČE: Mona se zaplakala u ispovesti Đokoviću, i Noletu krenule suze! (VIDEO)

U dva navrata, Đoković je zagrlio devojku koja je iz ljubavi prema njemu obišla veliki deo Srbije

Objavljeno: 10:58h

Novak Đoković se trenutno priprema za turnir u Dubaiju gde će prvi put nastupiti od Australijan opena, a ako se ne promene odluke američkih vlasti, moraće da propusti masterse u Indijan Velsu i Majamiju.

Đokovićevi fanovi koji se nazivaju "Nolefam" iskoristili su ovu priliku da se nakratko vide sa najboljim teniserom sveta, a za neke od njih susret je bio posebno emotivan.

Mona Mejri Nikolić, velika obožavateljka Novaka Đokovića iz Tunisa, prošlog leta je obišla Srbiju i slikala se sa srpskim asom na Dorćolu, a sada je uspela i da popriča sa njim dok je drugarica Silvina Funes iz Argentine snimala.

U dva navrata, Đoković je zagrlio devojku, a tokom čitave konverzacije je pomno pratio i na kraju ugledao suze na njenom licu.

Mona je bila toliko uzbuđena da ne čudi loš engleski jezik, a sama je ovako opisala susret koji će pamtiti do kraja života:

- Kad upoznaš svog idola i hoćeš da se izraziš, a reči ti beže.

Đoković je pomno saslušao ženu i sasvim razumeo kako se oseća, videlo se da je dirnut, a kako je Mona primetila i njemu su oči bile pune suza i jednom je obrisao oko. Na kraju joj je Novak dao autogram uz lepe reči.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.