ONA JE NOVI NOVAK ĐOKOVIĆ: Biću prva na svetu, poručuje preslatka šampionka ANA AVRAMOVIĆ (7) (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Srbijo, ne brini

ONA JE NOVI NOVAK ĐOKOVIĆ: Biću prva na svetu, poručuje preslatka šampionka ANA AVRAMOVIĆ (7) (FOTO)

I dok se pitamo ko će jednog dana naslediti Anu, Jelenu, Novaka, Janka, Viktora, teniski talenti iz Srbije se rađaju svuda
Objavljeno: 14:01h

Ana Ivanović je pre nešto više od mesec dana završila profesionalnu karijeru. I Jelena Janković je već ušla u četvrtu deceniju života, a Novak Đoković će ove godine napuniti trideset godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sve to ostavlja zabrinute ljubitelje tenisa i navijače u Srbiji koji su navikli u prethodnih deceniju i po na vrhunske rezultate srpskih igrača i igračica i da budu u vrhu i da ređaju uspehe.

Odrastao je u porodici koja živi po Frojdovim načelima, ne želi da kopira Novaka ili Rodžera, a predstavlja budućnost svetskog tenisa! (FOTO) (VIDEO)

foto: Fonet

Zato se i postavlja pitanje o budućnosti "belog sporta" u Srbiji jednog dana kada Novak, Jelena, Janko, Viktor i ostali ostave reket.

Ipak, Srbija neće morati da brine za svoju tenisku budućnost, ako možemo naslutiti na osnovu rezultata naših mladih nada. Imamo Olgu Danilović, Miomira Kecmanovića, a sada nam se pojavio novi biser - ANA AVRAMOVIĆ.

foto: Privatna arhiva

Ana ima samo sedam godina, ali već sada se govori o njoj kao najvećoj nadi ne samo srpskog već i svetskog tenisa.

Rođena je u Orlandu na Floridi gde živi i trenira tenis, a koliko je dobra i talentovana govori i to što je prebačena od strane Teniske asocijacije SAD u stariju kategoriju.

O svom životu u Americi i tenisu, ambicijama, planovima, idolima i snovima govorila je u intervjuu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.