NADAL O ĐOKOVIĆU: Ne kažem da lažira povrede, ali...
Novak Đoković, Foto: EPA/Lukas Coch

"sumnje su normalne"

NADAL O ĐOKOVIĆU: Ne kažem da lažira povrede, ali...

Čudno je Špancu kako je odjednom sve bilo u redu u poslednja dva Novakova meča

Objavljeno:

Novak Đoković možda nikad nije imao lakši put ka trofeju na Australijan openu - žreb mu je bio naklonjen, najopasniji rivali u suprotnom su poispadali sem Cicipasa koji se sada čini kao jedin kakva-takva pretnja po Srbina.

Ali, kada je u pitanju igranje na terenu "Rod Lejver arene" čini se da je jedina realna opasnost po Novaka to da se povredi. Na startu je sve bilo ok, pa u drugom i trećem kolu su nas sve zabrinule Novakove reakcije zbog problema sa tetivom leve noge, ali u poslednja dva meča ništa nije ometalo Đokovića koji se opet kretao fantastično.

Novak Đoković
foto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

Zbog ovakve promenljivosti, Đokovićeva povreda je postala predmet spekulacija brojnih teniskih stručnjaka i bivših i sadašnjih igrača koji uglavnom odbacuju kao sulude sugestije pojedinih medija da povreda uopšte ne postoji.

Oglasio se sad i Toni Nadal, čuveni stric i bivpi trener još čuvenijeg Rafaela Nadala, koji sada radi kao trener Feliksa Ože-Alijasima i piše kolumnu za španski list El Pais.

U poslednjoj je napisao sledeće:

- Ne sumnjam u Đokovića, ali sumnje su normalne. Ne bi trebalo da ga čudi što su mnoge iznenadile njegove ubedljive pobede u trećem i četvrtom kolu, u uobičajenoj formi - napisao je Toni Nadal pa dodao:

- Godinama smo mogli da vidimo kako povrede imaju direktan uticaj na Rafino zdravlje. Ponekad nije bio u stanju da završi mečeve. Sa Novakom je situacija drugačija. Ne kažem da lažira povrede, ali normalno je posumnjati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.