JELENA ĐOKOVIĆ VIŠE NIJE MOGLA DA TRPI: Oglasila se zbog besmislenog PLJUVANJA po Novaku!
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

dosta je bilo!

JELENA ĐOKOVIĆ VIŠE NIJE MOGLA DA TRPI: Oglasila se zbog besmislenog PLJUVANJA po Novaku!

Brojni navijači Đokovića momentalno su stali u njegovu odbranu, a sada je to učinila i Jelena

Objavljeno: 10:43h

Nakon mastersa u Parizu, umesto da se priča o fenomenalnom podvigu mladog Holgera Runea koji je na putu do trofeja pobedio čak pet igrača iz top 10 ATP liste, što niko nije uradio dosad, više se spekuliše o dešavanju sa meča Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa.

Tada je jedan novinar snimio članove Đokovićevog stručnog štaba kako mu pripremaju napitak koji je potom popio, a koje su laici odmah počeli da nazivaju "dopingom", dok su navijači Srbina momentalno stali u njegovu odbranu.

Jedna od njih je na Tviteru objavila transkript sa Novakove konferencije za medije kad aje detaljno objasnio šta je to zapravo "magični napitak", kako ga je nazvao:

- Ranije sam podelila ovu informaciju misleći da bi informisani gledaoci tenisa mogli da povežu to i video snimak Đokovićevog tima koji kruži internetom. Ali kasnije mi je palo na pamet da ne gleda svaki novinar, a kamoli svaki navijač, konferencije za štampu igrača - napisala je uz ovaj transkript Ana Mitrić, pa dodala u novim tvitovima:

- Moje mišljenje da Đoković verovatno konzumira osvežavajući napitak po narudžbini, pored datuma i vode, tokom mečeva zasniva se ne samo na njegovim komentarima i kasnijim izveštavanjima sa Vimbldona, već i na njegovim izrečenim uverenjima, životnim navikama i prošlim aktivnostima.

Novak Đoković
foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

- Moja poenta: postoji mnogo razloga da se misli da Đoković ima dodatke ishrani i sportska pića napravljena posebno za njega, slična „privatnoj mešavini“ vina ili parfema, a ne da ih kupuje sa police. Njegovi komentari u julu sugerišu da bi neka njihova verzija mogla biti prodata u budućnosti.

- Ali postoje, naravno, i druge mogućnosti: na primer, da on konzumira komercijalno dostupne proizvode koje prodaju kompanije sa kojima nema formalni ugovor o sponzorstvu.

- U tom slučaju, objavljivanje brendova ili otkrivanje sastojaka mešavina ne samo da bi umanjilo ono što njegov tim može da misli da je konkurentska prednost u odnosu na njegove protivnike, već bi takođe bilo besplatno oglašavanje, loše za biznis - napisala je ova tviterašica, a ubrzo je reagovala i Jelena Đoković.

Supruga srpskog tenisera je retvitovala ovaj tvit uz aplauze za opisanu objavu:

- Ovo - napisala je kratko Jelena pa dodala niz emotikona aplauza kojim je pozdravila objavu.

Ispod je poznata Noletova navijačica,Džuli Sojer, dodala kako je Mitrić novinarka koja istraži pre nego što nešto objavi, a Jelena je odgovorila:

- Ili novinarka koja nema skrivene namere?

Jedan tviteraš smatra da Novak treba jasnije da se izrazi na ovu temu.

- Sve je na Novaku. On im dozvoljava da stvaraju ove nepotrebne kontroverze. Zašto se jednostavno ne bi osvrnuo na to kada su ga prethodni put pitali o tome? Umesto toga nazvao ga je magičnim napitkom. Unajmite PR agenciju, preklinjem vas – stigao je komentar Jeleni, a ona je brzo odgovorila:

Jelena Đoković, Novak Đoković, Novak i Jelena Đoković
foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

- Govoriće kada bude spreman za to. Cela ova besmislica o teranju ljudi da pričaju o nečemu za šta nisu spremni jer su DRUGI nestrpljivi je apsurdna. Sedite malo u tišini. Pazite više na sebe. Nije sve što vidite kontroverzno. Moglo bi biti privatno. Da li je to dozvoljeno? - upitala je Jelena.

Ranije se oglasio i bivši južnoafrički teniser Robi Kenig koji je objasnio zašto je Đokovićev tim sve radio u tajnosti.

- Ne mogu da verujem da se o ovome uopšte diskutuje. Elitni sportisti u svakom sportu, ali posebno onim individualnim, ne žele da njihovi rivali znaju njihove 'poslovne tajne'. To su osnove takmičenja. Da li ste ikada videli trening program Pjera Paganinija za Rodžera Federera? Nema šanse... - napisao je Kenig i zatvorio ovu temu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.