NOVAK UHVAĆEN U BEOGRADU! Imao je poseban razlog da se druži sa obožavaocima!
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

iznenadio sve prisutne!

NOVAK UHVAĆEN U BEOGRADU! Imao je poseban razlog da se druži sa obožavaocima!

Najbolji srpski teniser posetio je beogradski Sajam knjiga

Objavljeno: 14:02h

Novak Đoković posetio je beogradski Sajam knjiga 2022.

Srpski teniser je tom prilikom potpisao knjigu koju je o njemu napisao dopisnik "Večernjih novosti", Goran Čvorović.

Izdanje "Novak, pariske priče" u knjižarama širom zemlje se pojavilo još 2021, a ta svojevrsna zbirka kratkih priča vezana za teniski grend slem u prestonici Francuske, iz pera Gorana Čvorovića, je o vremenu koje povezuje proteklo i sadašnje, začinjeno poukama o budućem.

Na 320 stranica, ilustrovanih do tada neviđenim fotografijama, prikazan je život slavnog tenisera. Njegovo detinjstvo, raskošna lepeza ljudi koji su ga pratili na trnovitom životnom putu, okom neuhvatljiva galerija saputnika, sabesednika kojima je otvarao dušu, kao što ju je otvorio Goranu Čvoroviću. U šetnjama. U neobaveznim ćaskanjima. Pre i posle osvojenih titula. I kad je dobijao i kad je gubio mečeve.

Novak Đoković
foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Odgonetnuo je njemu, u ovoj knjizi, mnoge dileme: zašto je postao vegan, zašto je u tim uvrstio Pepea Imaza koji je u javnosti izazivao kontroverze, kako se rastao sa Borisom Bekerom, Andreom Agasijem, koliko mu je značio povratak Marjana Vajde u tim, zašto je angažovao Gorana Ivaniševića...

U ovoj knjizi su gotovo opipljive emocije dok slavni teniser priča o svom detinjstvu, roditeljima, porodici koju je iz ovog, roditeljskog gnezda, iznedrio sa suprugom Jelenom, o njihovim zajedničkim darovima ljubavi, Stefanu i Tari, koji su ih oplemenili i posle kojih "ništa nije isto".

Novak Đoković gde gos se pojavi izazva ogromno oduševljenje posetilaca pa je tako bilo i sada na beogradskom Sajmu knjiga.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.