NOLE nema sreće: Đoković dobio najtežeg protivnika na Australijan openu!
Foto: Reuters

baš ga neće

NOLE nema sreće: Đoković dobio najtežeg protivnika na Australijan openu!

Ukoliko pobedi Verdaska, Novak bi u drugom kolu bi igrao protiv pobednika meča Denis Istomin – kvalifikant. zatim je u trećem moguć duel sa Pablom Karerom Bustom, a u četvrtom ga ”čekaju” Rišar Gaske ili Grigor Dimitrov
Objavljeno: 08:10h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije imao sreće prilikom žreba za prvo kolo Australijen opena, pošto će već na startu igrati protiv Fernanda Verdaska.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Španskog tenisera protiv kog je u polufinalu Dohe spasio pet meč lopti i na kraju trijumfovao sa 2:1 u setovima, ali tek posle preokreta.

Verdasko je prošle godine u Melburnu, takođe u prvom kolu, igrao pet setova protiv Rafaela Nadala i umalo ga nije pobedio.

Ukoliko pobedi Verdaska, Novak bi u drugom kolu bi igrao protiv pobednika meča Denis Istomin – kvalifikant. zatim je u trećem moguć duel sa Pablom Karerom Bustom, a u četvrtom ga ”čekaju” Rišar Gaske ili Grigor Dimitrov. U četvrtfinalu moguć je duel sa Dominikom Timom.

Viktor Troicki (29. nosilac) u prvom kolu će igrati protiv Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine, a Dušan Lajović protiv Francuza Stefana Robera. Jedini adut Srbije u ženskom singlu, Jelena Janković, izvukla je 26. nosioca, Nemicu Lauru Sigemund, a ostaje da se vidi može li Aleksandra Krunić da prođe još dve runde kvalifikacija i probije se u glavni žreb.

Rodžer Federer, Sten Vavrinka i Kei Nišikori, kao i Nadal i Raonić, nalaze se u polovini prvog nosioca, Endija Marija.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.