DA LI JE OVO NAJLUĐA IDEJA SVIH VREMENA? Boris Beker komentariše mečeve iz zatvora?
Boris Beker, Foto: EPA/Andy Rain

NEVEROVARNO!

DA LI JE OVO NAJLUĐA IDEJA SVIH VREMENA? Boris Beker komentariše mečeve iz zatvora?

Postoji velika šansa da legendarni teniser dobije nešto bolji tretman od ostalih osuđenika

Objavljeno: 17:59h

Nemački teniser Boris Beker je proglašen krivim i osuđen na dve i godine zatvora po nekoliko tačaka optužnice, a posle presude mu je pozlilo, kolabirao je, a ono što je posebno privuklo pažnju svetske javnosti je da će kaznu služiti u zloglasnom zatvoru Vandsvort.

Ipak, postoji velika šansa da Beker dobije nešto bolji tretman od ostalih osuđenika, i pored teških uslova poptu skupih cigareta, ograničene garderobe i loše higijene.

Tako, je bivši nemački skijaš Frenk Vorndl otkrio planove Jurosporta za Blick, po kojem ova televizija želi da Beker nastavi sa komentarisanjem teniskim mečeva, i to iz Vandsvorta. Njihova ideja je, prenosi Blick prava senzacija, a to je, da Beker iz improvizovanog studija nastavi svoj komentatorski posao.

- Menadžment Jurosporta trenutno razmatra mogućnosti sa Bekerovim adovkatima o tome da li je moguće da se postavi studio za Borisa u zatvoru.

Blick navodi, da bi u slučaju da se njihova ideja ostvari bilo "ludo" gledati kako Boris Beker komentariše Rolan Garos koji počinje 22. maja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.