ČUVENA TENISERKA PRIZNALA AFERU SA TRENEROM! Prozivala je Novaka, a sada je isplivala dugo čuvana tajna!
Pem Šriver, Foto: Profimedia

šok!

ČUVENA TENISERKA PRIZNALA AFERU SA TRENEROM! Prozivala je Novaka, a sada je isplivala dugo čuvana tajna!

Nekadašnja tenisera šokirala prizananjem da je bila sa muškarcem koji je bio stariji od nje 33 godine

Objavljeno:

Pamela Šriver je jedna od najboljih dubl igračica u istoriji tenisa postala je članica Kuće slavnih tenisa, ali je njena ispovest šokirala mnoge.

Šriver je stigla do 21 grend slem trofej u karijeri, u singlu je tokom 1984. godine stigla i do trećeg mesta na planeti, a sada je za ESPN otkrila da je imala "neprikladan i štetan odnos sa trenerom" dok je imala samo 17 godina.

Tenis je počela da trenira sa 15 godina, a nedugo zatim je Kendi postao njen trener. Veza je otpočela dve godine kasnije, a vodili su ljubav od trenutka kada je imala 20 godina.

Don Kendi je bio čak 33 godine stariji od nje i preminuo je 2020. godine u 91. godini.

- Da, on i ja smo imali veoma neprikladnu aferu i da, on je varao svoju ženu. Ali volela sam ga, u njemu je bilo dosta toga iskrenog i autentičnog - priznala je Šriver za britanski "Telegraf".

Pamela Šriver
Pamela Šriverfoto: Profimedia

Pojasnila je da nikada nije bila zlostavljana od strane trenera.

Pojasnila je i trenutak kada je priznala treneru da se zaljubljuje u njega.

- Izgubila sam još jedan meč u prvoj rundi i počela sam da plačem i Don mi je rekao o stvarima koje sam mogla da uradim drugačije, ukratko, uobičajen razgovor igračice i trenera. U jednom trenutku počela sam da jecam. Sećam se da je jasno rekao "Nešto se dešava, šta?". Tada sam mu rekla "Zaljubljujem se u tebe". Imala sam 17 godina, a on 50".

Danas radi kao teniski analitičar, a pažnju Srbije privukla je ranije ove godine kada je komentarisala odluku Đokovića da se ne vakciniše.

- Nadam se da bi prava osoba od poverenja, koja je stručnjak za nauku i medicinu, a verovatno bi morala da bude iz Srbije, mogla da sedne i pokaže Novaku, odnosno da ga provede kroz sve korake koji nauku i medicinu čine pouzdanim i sigurnim u stavljanje u njegovo telo - istakla je tada nekadašnja šampionka.

Zatim je otišla korak dalje.

- Njegova odluka je užasna za tenis, a nije dobra ni za njega. Očigledno je da on čvrsto stoji kada su u pitanju njegova ubeđenja i principi oko unošenja nečega što bi moglo da povredi njegovo telo. Bilo bi dobro čuti njegovo obrazloženje na neki način, ali to onda postavlja i više pitanja. Najveće od njih je da li će on zaista imati otvoren um da se vakciniše kasnije ako mu dokažu da je vakcina bezbedna.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.