DUGO SE KONTROLISAO: Kirjos opet PODIVLJAO protiv istog sudije, pa izgubio! (VIDEO)
Nik Kirjos se svađa sa sudijom pa lomi reket, Foto: Printscreen/Twitter/@Taylortc12, EPA/Erik S Lesser

isti recept

DUGO SE KONTROLISAO: Kirjos opet PODIVLJAO protiv istog sudije, pa izgubio! (VIDEO)

Najnovija svađa i lomljenje reketa koštali su Kirjosa gubitka gema na početku drugog seta

Objavljeno:

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se danas u četvrtfinale mastersa u Majamiju, pošto je pobedio Australijanca Nika Kirjosa sa 7:6 (3), 6:3.

Teniseri su bili sigurni na svoj servis u prvom setu, pa je taj deo igre rešen u taj-brejku koji je pripao Sineru sa 7:3, a koji je obeležio Kirjos svađom sa sudijom, Karlosom Bernardesom, sa kojim je bio u sukobu i tokom poraza od Rafaela Nadala u Indijan Velsu.

1 / 3 Foto: EPA/Erik S Lesser

Za to je ubrzo dobio maksimalnu novčanu kaznu.

A najnovija svađa i lomljenje reketa koštali su Kirjosa izgubljenog gema na početku drugog seta, nakon čega je Siner pobedu potvrdio brejkom u devetom gemu.

Italijan će u četvrtfinalu Majamija igrati protiv pobedika meča u kojem se sastaju Fransisko Ćerundolo i Frensis Tijafo.

U četvrfinale je prošao i drugi igrač sveta, Rus Danil Medvedev koji je bio bolji od Amerikanca Džensona Bruksbija sa 7:5, 6:1. Medvedev će se za plasman u polufinale boriti sa boljim iz duela Hubert Hurkač - Lojd Heris.

Takođe, dalje je prošao Aleksander Zverev pobedom nad Tanasisom Kokinakisom, Kirjosovim zemljakom i najboljim prijateljem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.