KECMANOVIĆ NASTAVLJA DA RUŠI FAVORITE! Srbin u osmini finala Majamija, sprema se VELIKA osveta!
Miomir Kecmanović, Foto: Profimedia

bravo, majstore!

KECMANOVIĆ NASTAVLJA DA RUŠI FAVORITE! Srbin u osmini finala Majamija, sprema se VELIKA osveta!

Srpski teniser igra u životnoj formi, posle pobede nad Sebastijanom Kordom ide na megdan "dželatu" iz Indijan Velsa

Objavljeno: 07:12h

Srpski teniser Miomir Kecmanović se plasirao u osminu finala Mastersa u Majamiju, pošto je savladao domaćeg predstavnika Sebastijana Kordu sa 7:6(4), 6:3.

Srpski as je tako nastavio sa sjajnim partijama, pa je nakon četvrtfinala Indijan Velsa stigao do osmine finala Majamija, a da bi ponovio uspeh iz Kalifornije, biće mu neophodno da savlada igrača koji je bio bolji od njega pre 11 dana.

Tejlor Fric je upravo eliminisao Miomira u Indijan Velsu, u teška tri seta, a kasnije je i osvojio svoj prvi Masters u karijeri pobedom nad Rafaelom Nadalom.

Evo prilike za brzi revanš i evo prilike da se dodatno napreduje na ATP listi.

Miomir Kecmanović
Miomir Kecmanovićfoto: Profimedia

Susret protiv Korde je trajao 89 minuta, a na delu se ponovo pokazala izdržljivost i psihička stabilnost Kecmanovića koji je u pravim momentima kaznio protivnika i nastavio put ka osmini finala turnira na Floridi.

Odmah na startu meča je napravio brejk protiv 10 mesta bolje rangiranog tenisera, ali je pretrpeo ribrejk u šestom gemu, tako da se u dalju bitku nastavilo sa rezultatom 3:3.

Nakon toga su obojica bili oprezni, posvetili su se čuvanju samo sopstvenog servisa, tako da je taj-brejk bio prirodan epilog. Jedan mini brejk viška, i to onaj u devetom poenu, bio je ključan da se napravi veliki iskorak ka pobedi.

Izgleda da je to žestoko poljuljalo Amerikanca koji je nakon samo 10 minuta igre bio u minusu od tri gema u drugom setu. Nije uspeo da se izvadi iz tog problema, iako je uspeo da prolongira susret za jedan gem više.

Ipak, u devetom gemu je servirao Miša za meč i priveo priču kraju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.