DEJO SAVIĆEVIĆ SLOŽIO NEPROCENJIVU FACU DOK PORED NJEGA VILENI EMANUEL MAKRON: Imamo najluđu fotku Mundijala!
Đani Infantino i Emanuel Makron, Foto: EPA/Friedemann Vogel

nije mu bilo prijatno

DEJO SAVIĆEVIĆ SLOŽIO NEPROCENJIVU FACU DOK PORED NJEGA VILENI EMANUEL MAKRON: Imamo najluđu fotku Mundijala!

Čelnik svetske kuće fudbala deluje potpuno nezainteresovano

Objavljeno: 16:11h

Francuska je drugi finalista Mundijala u Kataru, jer je u polufinalu sa 2:0 bila bolja od ekipe Maroka na Al Bajit stadionu u Dohi.

Maroko će u subotu od 16 časova igrati protiv Hrvatske utakmicu za treće mesto na Mundijalu, dok će Francuska dan kasnije igrati za trofej protiv Argentine.

A nakon trijumfa Francuza u polufinalu, društvenim mrežama kruži jedna fotografija koja je nastala na stadionu Al Bajt u Kataru.

Na njoj se u prvom redu (sa desne na levu stranu) nalaze Noel le Grae, predsednik FS Francuske, Emanuel Makron, predsednik Francuske, Đani Infantino, predsednik FIFA i Hamad bin Kalifa Al-Tani, predsednik FS Katara.

Na toj fotografiji Makron proslavlja uzdignutim pesnicama, a ljubitelji fudbala masovno komentarišu izraz lica Infantina.

Čelnik svetske kuće fudbala deluje potpuno nezainteresovano, što je dalo povoda da se pojave razni komentari na njegov račun.

Zanimljivo je da je u kadar u pozadini upao i čuveni Dejan Savićević (otvorite fotografiju), predsednik FS Crne Gore i legendarni jugoslovenski i crnogorski fudbaler koji je utakmicu pratio iz svečane lože.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.