SVI SU TU KAO NEKADA! Cela zemlja za Mundijal - Urugvaj objavio spisak uoči Katara (VIDEO)
Fudbaleri Urugvaja, Foto: AP

STARA GARDA I MLADIĆI

SVI SU TU KAO NEKADA! Cela zemlja za Mundijal - Urugvaj objavio spisak uoči Katara (VIDEO)

Selektor Dijego Alonso oslonio se na Dijega Godina, Luisa Suareza, Edinsona Kavanija i Fernanda Musleru, ali i Federika Valverdea i Darvina Nunjeza

Objavljeno:

Dragan Stojković Piksi, Luis Enrike, Lionel Skaloni, Luj van Gal i sada Dijego Alonso sa 26 reprezentativaca koji će predstavljati Urugvaj na Mundijalu.

Ono što je oduševilo je to kako je 47-godišnjak iz Montevidea objavio spisak, a u videu možemo videti da se obišla cela država i svako je posebno imenovan.

Pored stare garde poput kapitena Dijego Godina, Luisa Suareza, Edinsona Kavanija i Fernanda Muslere, tu su i nove mlade snage u ozbiljnoj formi.

Najviše se ističu vezista i verovatno budući kapiten "urusa" i Real Madrida Federiko Valverde i Liverpulov napadač Darvin Nunjez.

Jedan od predvodnika ekipe - Luis Suarez
Jedan od predvodnika ekipe - Luis Suarezfoto: Profimedia

SPISAK URUGVAJA ZA SVETSKO PRVENSTVO U KATARU

Golmani: Serhio Ročet (Nasional), Fernando Muslera (Galatasaraj) i Sebastijan Sosa (Independijente)

Odbrana: Ronald Arauho (Barselona), Dijego Godin (Velez), Hose Marija Himenez (Atletiko Madrid), Matijas Vinja (Roma), Matijas Olivera (Napoli), Sebastijan Koates (Sporting Lisabon), Hose Luis Rodrigez (Nasional), Martin Kaseres (L.A. Galaksi) i Giljermo Varela (Flamengo)

Vezni: Lukas Toreira (Galatasaraj), Đorđian De Arasketa (Flamengo), Rodrigo Bentankur (Totenhem), Federiko Valverde (Real Madrid), Matijas Vesino (Lacio), Nikolas de la Kruz (River Plejt), Agustin Kanobio (Atletiko Paranaense), Fakundo Pelistri (Mančester junajted), Manuel Ugarte (Sporting Lisabon) i Fakundo Tores (Orlando)

Napadači: Darvin Nunjez (Liverpul), Luis Suarez (Nasional), Edinson Kavani (Valensija) i Maksimilijano Gomez (Trabzon)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.