VANDA MU 'NABILA ROGOVE', A DOBILA DECU I ALIMENTACIJU: Dao joj i vilu vrednu 1.500.000 evra, sad je još tešio!
Stvarno je vrhunski agent: Vanda Nara, Foto: Profimedia

ko zna, zna

VANDA MU 'NABILA ROGOVE', A DOBILA DECU I ALIMENTACIJU: Dao joj i vilu vrednu 1.500.000 evra, sad je još tešio!

Maksi i Vanda imaju troje dece koja odrastaju sa majkom, a nakon dugo vremena bivši par je uspeo da se dogovori oko raspodele zajedničke imovine

Objavljeno:

Maksi Lopes je godinama bio na naslovnicama brojnih medija, ne toliko zbog svojih partija na terenu, već zbog svih dešavanja oko njegove bivše supruge Vande Nare.

Bivšeg fudbalera brojnih italijasnkih klubova je Vanda prevarila sa njegovim prijateljem Maurom Ikardijem, a 2013. godine je došlo i do razvoda nakon petogodišnje veze.

Maksi i Vanda imaju troje dece koja odrastaju sa majkom, a nakon dugo vremena bivši par je uspeo da se dogovori oko raspodele zajedničke imovine.

Sve se završilo veoma tiho, a detalje je otkrio argentinski novinar Anhel de Brito.

- Maksi više nema nikakve obaveze prema njoj. Završili su sve slučajeve koje su vodili jedno protiv drugog, a bilo ih je oko 40 - navodi de Brito pa pominje šokantne podatke:

- Prestao je da plaća alimentaciju. Postigli su privatni dogovor, a on joj je dao vilu u Buenos Ajresu vrednu milion i po evra - rekao je De Brito.

Iako advokat kaže kako je Lopes iz svega izašao kao gospodin i pobednik, to teško da je slučaj, s obzirom da ga je Vanda opelješila iako je ona njega prevarila.

Ikardi i Vanda
Ikardi i Vandafoto: EPA/Matteo Bazzi

Uz to, deca su ostala njoj u starateljstvu, a sud je odredio alimentaciju Maksiju i kaznu od 100 evra dnevno ako je ne bude plaćao. Godinama je ta suma dostigla 600.000 evra, a Vanda je kao nadoknadu tražila pomenutu vilu...

Povrh svega, navodi se da je upravo mučeni Lopes tešio bivšu suprugu kada je otkrila Ikardijevu aferu, zbog koje ga ipoak nije ostavila, iako je to javno čvrsto najavljivala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.