UPADAM MU U SOBU, A ON S NJOM U KREVETU: Majkl Džordan ispričao kako je saigrača "uhvatio na delu" usred "akcije"!
Majkl Džordan je ispričao kako je uhvatio Denisa Rodmana u "akciji", Foto: Profimedia

U pitanju je plejboj zečica

UPADAM MU U SOBU, A ON S NJOM U KREVETU: Majkl Džordan ispričao kako je saigrača "uhvatio na delu" usred "akcije"!

I dok Džordan nije želeo da iznosi njeno ime javno, ona sama se odmah javila da potvrdi da je ona u pitanju

Objavljeno:

Dokumentarna serija o Majklu Džordanu ruši sve rekorde gledanosti, iako je tek počelo prikazivanje, a ujedno je i potegla neke stare priče koje su sada ponovo aktuelne.

U "Poslednjem plesu" iznešene su i brojni događaji koji do sada nisu poznati javnosti o "njegovom letećem visočanstvu", Čikago Bulsima, Džordanovim saigračima i odnosom koji je imao sa njima.

U toku priče o Bulsima Džordan se prisetio kako je bilo deliti svlačionicu sa Denisom Rodmanom, pa izneo i neke pikanterije iz tog vremena.

Majkl Džordan i Skoti Pipen pokušavaju da obuzdaju Denisa Rodmana
Majkl Džordan i Skoti Pipen pokušavaju da obuzdaju Denisa Rodmanafoto: Profimedia

Najbolji košarkaš svih vremena se setio kako je njegov ekscentrični i kontroverzni saigrač jednom prilikom molio trenera Fila Džeksona da ga pusti na dva dana u Las Vegas.

- Videćeš File, ako ga pustiš nećeš ga videti ponovo - rekao je Džordan tada treneru, ali ovaj nije poslušao njegov savet i dao je Rodmanu voljno na dva dana.

- Naravno da se nije vratio na vreme. Morali smo da odemo kod njega kući i vučemo ga na silu iz kreveta, ali neću reći šta je bilo u krevetu s njim tada - ispričao je Džordan koji je očigledno uhvatio saigrača "u akciji".

Mnogi su se pitali sa kime, ali je, osetivši da je došao i njen trenutak pažnje, to odmah brže bolje potvrdila nekadašnja Plejboj zečica i glumica Karmen Elektra, koja je kasnije i bila u braku sa Rodmanom, da je ona bila u pitanju.

- Neko je pokucao na vrata sobe, a to je bio Majkl Džordan. Sakrila sam se. Nisam htela da me vidi, pa sam otrčala iza dvoseda i prekrila se čaršavima - ispričala je Elektra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.