KAKVA FOTKA IZ NAFTALINA: Razvaljeni Skot Polard i Kris Veber se poskidali goli i grme u beogradskom klubu! (FOTO)
Predrag Stojaković, Skot Polard i Kris Veber, Foto: EPA/Steve Yeater

Provod koji se pamti

KAKVA FOTKA IZ NAFTALINA: Razvaljeni Skot Polard i Kris Veber se poskidali goli i grme u beogradskom klubu! (FOTO)

Dva legendarna NBA igrača u trenutku kada su bili u Srbiji na oproštaju Vlada Divca

Objavljeno:

Srbija i dalje sa osmehom na licu se seća čuvene generacije Sakramenta koja je s početka 21. veka bila tako blizu osvajanja šampionskog prstena, a koju su predvodili Vlade Divac i Predrag Stojaković.

Bila je to ekipa sa neverovatnom timskom energijom, fenomenalnom atmosferom u svlačionici i van nje, ekipa sastavljena od pravih drugarčina, a njihovi odlični odnosi su se nastavili i kada je većina njih sada već završila karijere.

Koliko su bili dobri prijatelji mogli smo da vidimo kada je 2007. godine Vlade Divac organizovao svoj oproštaj od košarke, u nizu humanitarnih akcija i događaja, u Beogradu, a specijalni gosti pored Stojakovića su bili i Kris Veber i Skot Polard.

Upravo toga se setio ovih dana i sam Polard, poznat po svojoj ekscentričnosti, pa je putem Tvitera evocirao uspomene na zajednički boravak u prestonici Srbije i kako se dobro proveo.

Najpre je okačio zajedničku fotografiju njih četvorice, a potom je "izvadio iz naftalina" i fotku iz noćnog provoda u kome je uživao zajedno sa Krisom Veberom.

Obojica su bili i tokom karijere poznati po uživanju u izlascima, a to su potvrdili i tada obilaskom prestoničkih klubova i splavova, a ova fotografija pokazuje i kako su se sjajno uklopili u ambijent, goli do pojasa, pod evidentnim dejstvom alkohola.

BONUS VIDEO: Vazura posle poraza Partizana u Plzenju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.