NOVI TREND ZALUĐUJE SVET: Ruske bijatlonke snimile brutalni rimejk spota zbog koga ste noću bili budni i radili svašta! (VIDEO)
Ruske bijatlonke odgovaraju na izazov i tverkuju, Foto: Printscreen/Youtube/Татьяна Новоженина

Kako tverkuju ruskinje

NOVI TREND ZALUĐUJE SVET: Ruske bijatlonke snimile brutalni rimejk spota zbog koga ste noću bili budni i radili svašta! (VIDEO)

Reč je o novom internet izazovu koji je sve popularniji u Rusiji

Objavljeno:

Sećate se kako je pre nekog vremena bio popularan "Maneken čelendž" na internetu?! E sada se u Rusiji pojavio novi trend koji dobija sve širu popularnost pa su i brojni sportisti i sportistkinje počeli da učestvuju u njemu.

Ukratko novi čelendž se sastoji iz kopiranja čuvenog spota Benija Benasija za pesmu "Satisfaction", koji obiluje provokativnim, seksi, pa u neku ruku i eksplicitnim scenama zbog čega je zavredeo masovnu popularnost širom planete sredinom prošle decenije.

Svoj odgovor na takvu vrstu "izazova" su snimile u ruske bijatlonke koje se pripremaju za učešće na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji.

Kamera ih prati u njihovom trening kompleksu i ide od jedne do druge, dok one obavljajući svoje svakodnevne aktivnosti sve vreme tverkuju, odnosno, vrte guzama u seksi i zavodljivom stilu.

Sve su obučene u provokativne šorčiće, a na glavama imaju kacige i naočare kako ne bi bile prepoznate.

BONUS VIDEO: TROICKI POVREDIO SUDIJU KOME JE UJAK SRBIN IZ BEOGRADA: Njegova reakcija je hit na društvenim mrežama!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.