Javio se klinac koji je zgrozio svet velikom nuždom na tribini! Ima samo 17 godina i bio je odvaljen od života! (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen/Twitter/@dicka1892

mrtav pijan

Javio se klinac koji je zgrozio svet velikom nuždom na tribini! Ima samo 17 godina i bio je odvaljen od života! (VIDEO 18+)

Uneo je u sebe prilično ubitačnu kombinaciju koja je mogla da izazove i gore "posledice"

Objavljeno: 15:07h

Fotografija koja je tokom vikenda obišla planetu jeste ona sa utakmice Sanderlenda u Čempionšipu, na kojoj se vidi kako jedan mladić na tribini bez imalo stida vrši veliku nuždu.

Čitav svet se zgražavao nad ovim prizorom, a sada nekoliko dana kasnije progovorio je i glavni akter, koji se javio engleskim medijima i ispričao svoju stranu priče.

U pitanju je dečak od 17 godina (dakle maloletan) koji je bio mrtav pijan u tom trenutku i s obzirom šta je pričao šta je uneo u sebe, dobro je da se nije kompletno uneredio.

- Popio sam 12 piva, šest 'cidera', a pojeo sam i dve čokoladice - ispričao je momak po imenu Kalum Mosen, i jasno nam je da ovakva kombinacija nije mogla drugačije ni da se završi. Ili je možda mogla?

- Počeo sam da pijem još kod kuće, a onda sam se našao sa prijateljima u pabu, te sam nastavio sa pivom. Ali kad sam došao na stadion nisam popio ni kap alkohola. Znam samo da sam došao do svog mesta, a sledeće čega se sećam je da sam sedeo u nekakvom pritvoru na stadionu - dodao je Mosen.

Tek sutradan kada se istreznio saznao je šta se događa, jer mu je prijatelj poslao fotografiju i rekao da je postao zvezda svih svetskih medija.

BONUS VIDEO: Dejan Davidovac posle poraza od Baskonije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.