NOVAK I JELENA ODLUČILI: Svi detalji krštenja Stefana i Tare u Beogradu!
Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Glossy otkriva

NOVAK I JELENA ODLUČILI: Svi detalji krštenja Stefana i Tare u Beogradu!

Prilikom nedavne posete Beogradu, naš najbolji teniser i njegova izabranica razgovarali su sa starešinom Saborne crkve i doneli važnu odluku u životu svojih naslednika

Objavljeno:

Prvi reket Srbije Novak Đoković i njegova supruga Jelena odlučili su da svoje naslednike, trogodišnjeg sina Stefana i tromesečnu ćerku Taru, krste sledeće godine u Sabornoj crkvi.

Želja roditelja bila je da svoju decu krste u Beogradu, a o tome su već razgovarali sa starešinom zadužbine Miloša Obrenovića u srpskoj prestonici, saznaje "Glossy".

Nedavno, kada su Đokovići bili domaćini krsne slave Sveti arhangel Mihailo, upravo u Sabornoj crkvi, iskoristili su priliku da sa sveštenikom porazgovaraju i o ovoj temi. Kako zbog obaveza tenisera i njegove supruge nije bilo moguće da se taj čin obavi do kraja ove ili početkom sledeće godine, krštenje Stefana i male Tare dogodiće se iduće godine.

foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Odmah po rođenju starijeg naslednika, spekulisalo se o tome da je Novakova želja da on pristupi pravoslavnoj veri u manastiru Gračanica po svim običajima jer ga to mesto vezuje za rodno Kosovo. S obzirom na to da je Nole u tom periodu bio na vrhu svetskog tenisa, obaveze mu nisu dozvoljavale da se temeljno posveti organizaciji krštenja.

Jelena i on su shvatili da je sada idealan period da ovu pauzu u karijeri iskoriste kako bi obavili ovaj svečani čin. Inače, kada su oktobra 2014. godine prvi put osetili čari roditeljstva, sportista i njegova izabranica nisu krili svoju sreću.

foto: Beta/Branislav Božić

- Stefan je nešto najbolje što se Jeleni i meni ikad dogodilo. Možda zvuči kao kliše, ali je istina. Porodica je nešto najvrednije što možete da steknete u životu. Ti bliski ljudi i trenuci provedeni s njima oblikuju našu ličnost i ulivaju nam mir i ljubav - rekao je Novak sredinom prošle godine.

Pre nepuna tri meseca, Jelena i Nole dobili su i ćerkicu kojoj su odlučili da daju ime Tara. Ponosni roditelji nedavno su prvi put doveli svoju naslednicu u Srbiju kako bi sa teniserovim roditeljima proslavili krsnu slavu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković i Vladimir Štimac na meču Srbije i Austrije u Pioniru

(Espreso.co.rs / Glossy.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.