ČOVEK U CRNOM: Član uprave Partizana postao glumac, pojavio se u Senkama nad Balkanom! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NEVERICA...

ČOVEK U CRNOM: Član uprave Partizana postao glumac, pojavio se u Senkama nad Balkanom! (FOTO)

Bio je svašta tokom života, ali glumac do sada nije...

Objavljeno: 14:37h

Veliki broj ljubitelja kinematografije i srpskog glumišta gleda seriju Senke nad Balkanom, a u nedelju uveče, grobarska javnost ostala je šokirana onim što je videla u njoj.

SVANUO JE CRNI DAN ZA CRNO-BELE! Košmar navijača Partizana postaje java, ovo niko nije očekivao! (FOTO) (VIDEO)

Naime, potpuno neočekivano i nenajavljeno, u najnovijoj epizodi pojavio se i Vladimir Vuletić, aktuelni potpredsednik Partizana, koji je efektno odigrao svoju ulogu i ekspresno izazvao brojne reakcije navijača Partizana na društvenim mrežama.

A, evo i šta kaže grobarska javnost, koja možda i ne bi trebalo da bude toliko iznenađena s obzirom na to da je tvorac projekta Dragan Bjelogrlić bio i član uprave njihovog kluba.

Ono što je najzanimljivije u celoj priči, to je da će lik koji u pomenutoj seriji igra Vuletić, biti aktuelan i u drugoj sezoni ''Senki''. - Već je dogovoreno produženje ovog lika u drugoj sezoni u kojoj će se Bjelogrlić pozabaviti okolnostima i ubistvom Aleksandra Karađorđevića u Marseju - otkrio je Vuletić za Mondo.

POKREĆU ZAJEDNIČKI BIZNIS U SRBIJI: Otkriveno zašto je Klarens Sedorf bio kod Đokovića na slavi! (FOTO) (VIDEO)

Naravno, ni ova priča nije mogla bez pominjanja Partizana, a Vuletić je to učinio u svom stilu. - Senke nad Partizanom su otklonjene i u tom pogledu moja uloga je da nikada ne dozvolim nikada da se Partizan zasenči. Verujem da ću u dobroj meri nastojati da svaku senku koju bi mogla da se nadvije nad Partizanom, otklonim na vreme - zaključio je Vuletić.

BONUS VIDEO: Tavamba posle pobede nad Švajcarcima i prolaska u nokaut fazu Lige Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.