NBA ZVEZDA OBEZNANJENA LEŽALA NA PODU U PREPUNOM KLUBU: A pre 2 godine je jedva preživeo kad je overio u bordelu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/TMZSports

vratio se porocima

NBA ZVEZDA OBEZNANJENA LEŽALA NA PODU U PREPUNOM KLUBU: A pre 2 godine je jedva preživeo kad je overio u bordelu! (VIDEO)

Ako se sećate tada je nekoliko dana bio u komi

Objavljeno:

Sećamo se kako je pre dve godine poznati NBA košarkaš Lamar Odom izbegao smrt za dlaku i kako su se lekari borili za njegov život posle predoziranja koje je doživeo u jednom bordelu.

E pa posle toliko vremena apstinencije izgleda da se vratio starim porocima i da ponovo reskira svoje zdravlje i život.

Sada je snimljen u jednom noćnom klubu kako je bio toliko obeznanjen da je pao iz separea i spavao na stolu, a obezbeđenje je moralo da reaguje i nikako nisu uspevali da ga probude, niti da on dođe sebi.

Prema izvoru portala "TMZ", Odom je konzumirao alkohol nekoliko sati pre nego što je "zakucao", dok je njegov predstavnik za medije rekao da je ovo posledica umora, jer je prethodno imao naporni trening.

- Dehidrirao je, jer je bilo je zaista vruće u klubu. Imao je intenzivan trening i nije uneo dovoljno tečnosti - saopštila je njegova portparolka.

foto: AP

Odom je tokom karijere bio jedna od zvezda u NBA gde je najveću slavu stekao igrajući sa Lejkerse sa kojima je osvajao šampionske titule, a bio je i u braku sa rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan.

BONUS VIDEO: ZVEZDIN GOLMAN JE HIT: Borjanova intervencija glavom protiv Arsenala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.