OVO NIJE VILA, NIJE DVORAC, VEĆ STADION! Flojd Mejveder se opet rasipa novcem, ovoga puta na Beverli Hilsu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

POŠLA VODA NA USTA

OVO NIJE VILA, NIJE DVORAC, VEĆ STADION! Flojd Mejveder se opet rasipa novcem, ovoga puta na Beverli Hilsu! (FOTO) (VIDEO)

Dvospratna glavna vila ima luksuzne lustere, kamine sa ogledalima, masivnu kuhinju, šarmantnu porodičnu sobu i koktel bar sa staklenim vinskim podrumom

Objavljeno:

Neporažena bokserska legenda sada može uživati u svom novom domu francuskog stila koji je izgrađen 1992.godine, ali je renoviran i unapređen 2015.

Sa površinom od oko 1.500 m2, ovaj luksuzni posed ima i kuću za goste, impresivnu teretanu, bioskop za 20 osoba, apartman za osoblje, garažu za četiri automobila i još mnogo toga.

Dvospratna glavna vila ima luksuzne lustere, kamine sa ogledalima, masivnu kuhinju, šarmantnu porodičnu sobu i koktel bar sa staklenim vinskim podrumom.

Magija ove vile nastavlja se u njenom eksterijeru gde crno-bela platform okružuje bazen i ložu, izgledajući kao savršeno mesto za odmor i opuštanje.

Pored toga, deo ovog doma je i biblioteka/radna soba sa crnim drvenim ormarima. Najbolji deo vile svakako je master spavaća soba koja ima dupla kupatila i privatnu terasu sa pogledom na dvorište.

Ukupno, u ovoj vili postoji šest spavaćih soba i devet kupatila, pri čemu je svaka prostorija impresivna na svoj način. Inače, kada je kupovao ovu vilu, pored njene cene od 25.5 miliona dolara, Mejveder je potrošio oko 500.000 za vrhunski luksuzni nameštaj.

Neporaženi bokser koji ima veliki broj svetskih titula u pet različitih kategorija zaradio je oko 800 miliona dolara tokom svoje karijere, a samo ove godine, njegova vrednost se procenjuje na 400 miliona dolara i to pre pobede na MekGregorom. Samim tim, kupovina ovog imanja je za njega bila bukvalno prava sitnica… Isplati se biti šampion, nema šta!

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba posle poraza Partizana

(Espreso.co.rs/Luxlife)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.