PREDUZETNICA PODIGLA TURKE NA NOGE VRELIM IZDANJEM NAKON ŠTO JU JE VARAO POZNATI MUŽ: Zbog nje gori Istanbul!
Vanda Nara u centru pažnje u Turskoj, Foto: printscreen/instagram/wanda_icardi

HOT IZDANJE

PREDUZETNICA PODIGLA TURKE NA NOGE VRELIM IZDANJEM NAKON ŠTO JU JE VARAO POZNATI MUŽ: Zbog nje gori Istanbul!

Vanda Nara postala ljubimica navijača u Turskoj

Objavljeno: 16:34h
V Š

Fudbalski agent, preduzetnica i supruga Maura Ikardija, Vanda Nara, ponovno izaziva pažnju obožavatelja. Vanda je vrlo aktivna na društvenim mrežama pa je samo na Instagramu prati više od 16 miliona ljudi koje redovno časti provokativnim fotografijama.

Sada je svoje obožavatelje počastila fotografijama s tribina u uskoj majici koja naglašava njene grudi. Vanda je pratila utakmicu supruga Maura, koji je potpisao za Galatasaraj na tri godine.

Mauro ovu sezonu igra odlično, a kako i ne bi kada ima podršku s tribina ovakve lepotice. Isto tako, turski navijači su ludi za njom.

"Naša kraljica Vanda Nara", napisali su joj obožavatelji.

Podsećamo, Wanda Nara i Mauro Ikardi nedavno su prošli krizu nakon njegove nevere. Nakon višemesečnih optužbi preko društvenih mreža i prevare napadača Galatasaraja par je odlučio da sebi da još jednu priliku.

Vanda Nara
Vanda Narafoto: wanda_nara/Instagram

Ikardi je Vandu prevario s glumicom Ćinom Suarez, a Vanda je sada za argentinske medije odlučila da progovori o tome, a za početak se uporedila sa Šakirom koja je ostavila Đerara Pikea jer ju je prevario.

1 / 11 Foto: Printscreen/instagram/wanda_nara

"Prošla sam bolje od nje, ali ona je imala četiri hita, jedan za drugim. Volim ih, plešem na svaki od njih", otkrila je preduzetnica i fudbalski agenti.

"Niko nije spašen od neverstva, nevera je vrlo stara. Danas nove generacije žive ljubav na drugačiji način i uče nas mnogo čemu. Slobodniji su i opušteniji", dodala je Vanda.

Bonus video:

00:20

Pogledajte kako meša žena fudbalera

(Espreso/Sportlife)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.