Da li je moguće da fudbaler Čelsija džojstikom upravlja svojim automobilom? (VIDEO)

ČUPAVAC SA STAMFORD BRIDŽA

Da li je moguće da fudbaler Čelsija džojstikom upravlja svojim automobilom? (VIDEO)

Brazilski fudbaler ne samo da je najbolji pojedinac katastrofalnog Čelsija ove sezone, već uz to ume dobro da se zabavlja
Objavljeno: 15:31h

Fudbaler Čelsija Vilijan gostovao je u emisiji "Copa 90", i otkrio neke privatne tajne koje nemaju tolike veze sa fudbalom, a ono što će možda oduševiti sve ljubitelje automobila jeste činjenica da vezista "plavaca" ima automobil koji je rađen specijalno za njega, a "identičan" je kao onaj iz igrice "Need for speed - Most Wanted". Vilijanovih 5 komada iz slobodnih udaraca zapisano je u istoriji Čelsija! (VIDEO) Što je još neverovatnije, u uvodu ove emisije, Vilijan vozi "igračku" preko džojstika od "Playstation-a", a boja žestoke mašine "BMW M3", je ista ona koju nosi svakog vikenda kada izađe na teren.

- Naravno, plava boja je na kolima, kao i mog voljenog kluba - kratko je objasnio Vilijan i osvrnuo se na svoje sjajne partije, odnosno otkud takvi sjajni golovi ove sezone iz slobodnih udaraca. - Radim mnogo posle treninga, moram da nastavim tako, da održavam taj ritam, i da postižem mnogo golova - istakao je "Vili" koji je dobio i svoju pesmu na "Stamford Bridžu" zbog koje je oduševljen i uvek jedva čeka ponovo da je čuje.
- Navijači su neverovatni, svaku utakmicu koju odigram čujem ih na tribinama, što je zaista neverovatan osećaj. Jedva čekam ponovo da čujem to. Hoću samo da napomenem da je jako teško igrati u Engleskoj gde te protivnik "počisti" za dve sekunde, za razliku od Brazila gde imaš više vremena za razmišljanje - rekao je najbolji pojedinac Čelsija u ovoj sezoni koja je možda i najgora za "plavce" od kada je klub preuzeo ruski biznismen, Roman Abramovič.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.