"NAPRAVILI SMO BEBU EKSTREMNO BRZO! PUSTILA SAM GA DA RADI ŠTA HOĆE..." Kristina se ovako seća fudbalera! (FOTO)
Kristina Ik/Aleksandru Picurka, Foto: Printscreen/Instagram/@christina_ich, Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram/@piturca_alex

ljubav na prvi pogled

"NAPRAVILI SMO BEBU EKSTREMNO BRZO! PUSTILA SAM GA DA RADI ŠTA HOĆE..." Kristina se ovako seća fudbalera! (FOTO)

On je čovek koji vodi ludi život i provode - kaže lepotica

Objavljeno:

Neki parovi ne uspeju iako učine sve da se pomire, međutim ponekad je neka osoba jednostano nepopraljiva.

Prelepa Kristina Ik, rumunska TV zvezda i manekenka otkrila je bolne detalje o svojoj vezi sa zemljakom i bivšim fudbalerom Aleksandruom Picurkom koji je već nekoliko godina u penziji.

Ik je kazala da potpuno žali što je bila u vezi sa Picurkom te,da je znala kakav je, uopšte mu ne bi rodila sina i da samo zato nije odmah ostavila Aleksa.

- Da nisam rodila Nou, ja bih bila ta koja bi spakovala kofere i otišla na planine. Zaključala se. Bilo je trenutaka kada sam želela da pobjegnem od kuće.

- Ali napravili smo bebu ekstremno brzo. Bila je to ljubav na prvi pogled. Luda ljubav sa obe strane. Šta možete saznati o čoveku nakon tri meseca? Neke ne upoznate ni za 20 godina - pravda se Kristina.

Nakon što su videli da više ne mogu zajedno razuzdani Aleksandru Picurka je odlučio da ostavi Kristinu koja takođe ne žali previše zbog svega. Najveći problem je bio njegov način života.

- Bilo mi je užasno. Sela bih i razmišljala. Nisam znala šta radi, kako se oseća. Kroz glavu su mi prolazile razne slike. Ne kažem da je on miran čovek, da ide u crkvu i slično...

- Čak sam i koristila 'Google', znala sam šta dobijam, a opet sam mu dala slobodu, ali slobodu sam želela i ja. On je čovek koji vodi ludi život i provode.

- Pustila sam ga da radi šta hoće, ali nekad postoje granice. On je težak čovek. Nije me našao u smeću. Ali mi uopšte ne nedostaje, imam svoj novac, svoju kuću... - teši se Kristina Ik.

Inače, Aleksandru Picurka (38) je sin bivšeg selektora Rumunije Viktora Picurce. U karijeri je igrao uglavnom za rumunske klubove, a jedno vreme je bio član CSKA iz Sofije. Penzionisao se već sa 27 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.