SE*SI NOVINARKA BRANI NOVAKA SVIM SNAGAMA! Baš joj je stalo da igra na US Openu! (FOTO)
Tomi Laren, Foto: Instagram/tomilarhen

VELIKA PODRŠKA!

SE*SI NOVINARKA BRANI NOVAKA SVIM SNAGAMA! Baš joj je stalo da igra na US Openu! (FOTO)

Tomi Laren ima poruu za vlasti

Objavljeno: 10:24h

Novinarka američkog radija Foks njuz Tomi Laren apelovala je na vlasti da dopuste Đokoviću da nastupi na ovogodišnjem US Openu.

Ona je istakla da u SAD svake godine uđu milioni ilegalnih imigranata, tako da je potpuno suludo braniti Đokoviću da dođe.

Najbolji srpski teniser morao je da odustane od turnira u kanadskom Montrealu, koji će biti odigran od 7. do 14. avgusta, jer nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Ista pravila kao u Kanadi važe i za Ameriku, tako da zasad Đoković ne može da učestvuje na Ju-Es openu, koji počinje 29. avgusta.

- Tolerišemo milione ilegalaca koji nemaju pravo da budu u ovoj zemlji, a držimo po strani Novaka Đokovića jer nije vakcinisan. Šta je sa nevakcinisanim ilegalcima? Samo senator Marša Blekburn radi nešto po tom pitanju - napisala je Larenova na Tviteru.

Ona je aludirala na činjenicu da je pomenuta senatorka Belkburn uputila pismo direktoru Centra za kontrolu i prevenciju bolesti Ročelu Valenskom, u kojem je pomenula i Đokovića.

- Amerikanci su spremni da prevaziđu pandemiju i njenu beskrajnu listu pravila, ali Bajdenova administracija želi da karantin potraje večno. Zabranom Novaku Đokoviću da se takmiči na Ju-Es openu Bajdenova administracija jasno stavlja do znanja da bi želela da nametne "doživotnu pandemiju". Ilegalni migranti mogu da pređu preko granica bez dokaza o vakcinaciji, ali Đoković ne može da igra naUS openu - napisala je Blekburnova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.