Srbi će odlepiti od sreće, a Hrvati pobesneti kad budu videli kako bi trebalo da izgleda voz Beograd - Zagreb! (FOTO (VIDEO)
Foto: Kancelarija za KiM, Promo

Ovo je totalni hit

Srbi će odlepiti od sreće, a Hrvati pobesneti kad budu videli kako bi trebalo da izgleda voz Beograd - Zagreb! (FOTO (VIDEO)

Za nekoga momenti sreće, a za nekoga ogromnog bola
Objavljeno: 17:21h

Od subote je glavna tema u zemlji debakl sa "srpskim vozom" koji je trebalo prvi put posle 18 godina da stigne od Beograda do Kosovske Mitrovice, što se nije dogodilo pošto je vraćen sa stanice u Raškoj iz bezbednosnih razloga.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Problem sa njim je bio najviše taj što je na njegovim vagonima bilo ispisano na 21 jeziku "Kosovo je srpsko", dok je unutrašnjost ukrašena replikama ikona iz četiri manastira na Kosovu i crkve Bogorodice Ljeviške.

foto: Kancelarija za KiM, Promo

S obzirom na to šta se sve izdogađalo, nije bilo potrebno dugo vremena da se probudi čuveni srpski humor i da krenu raznorazne šale, a jedna od onih koja je sve nasmejala jeste kako bi trebalo da izgleda voz od Beograda do Zagreba.

Sve je posmatrano sa sportske strane, pa je tako unutrašnjost voza urađena u vidu postera nezaboravnih duela srpskih i hrvatskih sportista.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.