Da li ste znali da IKARDI IMA ROĐENU SESTRU? Zatrudnela u RIJALITIJU, sada provocira u kupaćem i čeka leto (VIDEO)
Samo za muške oči: Ivana Ikardi, Foto: Printscreen/Instagram/@ivannaicardi

PROVOKATIVNO

Da li ste znali da IKARDI IMA ROĐENU SESTRU? Zatrudnela u RIJALITIJU, sada provocira u kupaćem i čeka leto (VIDEO)

Ivana Ikardi, nakon vođenja ljubavi u rijalitiju, pretprela je najsuroviju vrstu sramote, jer nije mogla da iskontroliše seksualni nagon dok je svet gleda.

Objavljeno: 14:52h

Sestra poznatog napadača Pariz Sen Žermena Maura Ikardija ne prestaje da provocira muškarce svojim slikama. Ivana Ikardi je ovog puta objavila sliku na kojoj se očigledno vidi da nestrpljivo iščekuje predstojeće leto.

ZNA SE S KIM JE IKARDI PREVARIO VANDU: Karma se baš poigrala sa prelepom suprugom napadača PSŽ-a! (FOTO)

Ivana je prvobitno predstavila javnosti tokom učestvovanja u italijanskom rijalitiju "Veliki brat" , potom je slavu stekla u španskom rijalitiju "Survajver".

Njena karijera se našla na meti kritika publike nakon što su je uživo kamere šou-programa uhvatile u strasnom zagrljaju bivšeg španskog košarkaša Hugo Siere, pošto su od strane produkcije poslati na "usamljeno ostrvo", gde su proveli jednu noć i tada je pao seks.

Iako su oni pokušavali da neprimetno vode ljubav, te su koristili jastuke, posteljinu i peškire, ipak se sve videlo pošto je kamera imala noćni režim rada, samim tim je ceo svet mogao da gleda njihovu akciju.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/@ivannaicardi

Međutim, njih dvoje su uspeli da pronađu smisao i vrstu snage u tom osramoćenom iskustvu, pa su nastavili da gaje svoju ljubav i nakon rijalitija. Ivana i Hugo su godinu dana nakon rijalitija postali roditelji jedne devojčice, to dete je dobilo nadimak "Beba iz rijalitija" zbog glasina da je tamo začeto.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.