Neki su propali, a neki su veći šmekeri nego ikad! 7+7 srpskih sportista NEKAD I SAD (FOTO)
Foto: Dado Đilas/Profimedia/Dragan Kadić

Kome prijaju godine, a kome ne?

Neki su propali, a neki su veći šmekeri nego ikad! 7+7 srpskih sportista NEKAD I SAD (FOTO)

Razumljivo je da s godinama dolazi do promena u izgledu, a nekome to prija, a nekome ne
Objavljeno: 09:08h

Kada se aktivno bavite sportom i ako ste vrhunski profesionalac jednostavno od vas se zahteva vrhunska fizička sprema, ali kada dođe do završetka karijere mnogo toga se promeni.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neko jednostavno sa prestankom aktivnog igranja potpuno se opusti i ne vodi previše računa o fizičkom izgledu i ishrani, pa zato imamo neke bivše sportiste koji se drastično promene po završetku karijere.

Neko nastavi sa radnim navikama kao što ih je imao i kao igrač, ili jednostavno obraća i dalje pažnju na svoj izgled, pa i dalje zadrži stari izgled, a nekome jednostavno starenje prija, pa izgleda čak i bolje.

Mi smo odlučili da vidimo koji su se to srpski sportisti promenili u odnosu na vreme kada su bili aktivni, a koji su ostali isti ili čak izgledaju još bolje.

NIJE IM PRIJAO KRAJ KARIJERE

1. SLOBODAN BOBA ŽIVOJINOVIĆ

Legendarni teniser poslednjih desetak godina muči muku sa kilažom, što i sam priznaje, ali s obzirom na to da je završio karijeru pre skoro 25 godina, nije mu za zameriti. Ipak, kada pogledate neke njegove snimke sa terena videćete zašto je bio zavodnik na svetskom glasu.

foto: Damir Dervišagić

2. DEJAN SAVIĆ

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije od kada je prestao da se bori u bazenu, više ni ne obraća pažnje toliko na svoj izgled, ali on je jednostavno takva ličnost i takve stvari ga ne zanimaju preterano, niti opterećuju.

foto: Dado Đilas
foto: Reuters

3. PREDRAG SAŠA DANILOVIĆ

Budući predsednik Košarkaškog saveza Srbije lomio je srca devojaka širom Evrope svojim izgledom u igračkim danima. Iako i sada izgleda vrlo dobro, nemoguće je ne primetiti da se prilično promenio od recimo Atine ''95''.

foto: Dragan Kadić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.