Košarkaši i košarkašice za desetku, Bolt i Mari odbranili zlata, vaterpolisti idu na Špance! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

rio, 9. dan

Košarkaši i košarkašice za desetku, Bolt i Mari odbranili zlata, vaterpolisti idu na Špance! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja vezana za 9. dan u Riju mogli ste da pratite uz naš lajv-blog
Objavljeno: 08:25h

No, da se vratimo na naše sportiste. Olivera Jevtić nije završila maraton jer je odustala negde oko 25. kilometra, što je solidan rezultat s obzirom na to kakve je uslove imala.

Šta se desilo sa Sebićem u poslednjem stavu? Novi neuspeh srpskih strelaca! (FOTO)

Odbojkašice su odigrale nešto slabije u poslednjem kolu grupe B i doživele poraz od Holandije sa 3:2 u setovima, a u četvrtfinalu će snage odmeriti sa selekcijom Rusije.

foto: Reuters

Košarkašice su u meču za opstanak na Igrama slavile protiv Senegala 95:88 i kao četvrtoplasirane prošle dalje, ali će u toj fazi imati težak zadatak jer će igrati sa selekcijom Australije koja je poznata po tome što na gotovo svakom velikom takmičenju osvoji bar jednu od tri odličja.

foto: Reuters

Malo posle ponoći "Delfini" su takođe igrali meč za prolazak dalje, a Japan je pružio strašan otpor, čak je imao na kraju prve deonice 5:2, ali su se izabranici Dejana Savića "osvestili" i do kraja susreta odigrali onako kako su želeli, 12:8 za Srbiju.

foto: Reuters

Oni će u četvrtfinalu ići na prvoplasiranu ekipu druge grupe, reprezentaciju Španije.

U isto vreme kada su počinjali košarkaši, Jusein Bolt je trčao finalnu trku na 100 metara. Jamajkanac je vremenom od 9,80 sekundi osvojio zlatnu medalju, treću zaredom, a ukupno sedmu na Igrama.

foto: Reuters

Za kraj večeri, "Orlovi" predvođeni selektorom Aleksandrom Đorđevićem "overili" su četvrtfinale pobedom nad Kinom od 94:60. Protivnika će saznati u noći između ponedeljka i utorka.

foto: Reuters

Sva dešavanja vezana za 9. dan u Riju mogli ste da pratite uz naš lajv-blog!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.