OSTOJA MIJAILOVIĆ POMAŽE I RUKOMETAŠIMA: Predsednik Partizana ne zaboravlja i druge sekcije crno-belih!
Foto: Starsport

velika stvar

OSTOJA MIJAILOVIĆ POMAŽE I RUKOMETAŠIMA: Predsednik Partizana ne zaboravlja i druge sekcije crno-belih!

Prema rečima predsednika RK Partizan, Željka Perkunića, nastavak partnerstva je važan po nekoliko osnova.

Objavljeno:

Rukometni klub Partizan obnovio je saradnju sa dosadašnjim sponzorom.

To je osiguravajuća kuća koja je u vlasništvu predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića i koji će tako nastaviti da pomaže rukometnu sekciju.

U nastupajućoj sezonu, Partizan će igrati u regionalnoj SEHA ligi i EHF Evrokupu, kao i u domaćoj nacionalnoj ARKUS ligi i nacionalnom kupu.

Prema rečima predsednika RK Partizan, Željka Perkunića, nastavak partnerstva je važan po nekoliko osnova.

Željko Perkunić
foto: Printscreen/youtube/ТV Partizan

- Finansijska situacija u našem sportu je poznata i ne treba mnogo reči trošiti da bi ljudi shvatili koliko ulaganje u rukomet zapravo predstavlja društveno odgovorno poslovanje. Meni je sa druge strane izuzetno drago što smo nastavili partnerstvo baš sa kompanijom koja je u vlasništvu predsednika košarkaškog kluba Partizan, Ostoje Mijailovića. Na taj način još jednom pokazujemo nešto što je danas retkost i nešto čime svi navijači Partizana treba da se ponose, a to su pravi porodični odnosi između klubova unutar jugoslovenskog sportskog društva Partizan. I naši košarkaši i mi smo prošli kroz veoma teške trenutke u svojoj istoriji, stoga itekako umemo da cenimo podršku koja je uvek draža kada dolazi praktično unutar naše kuće. Ove sezone smo napravili dobar tim i bićemo u stanju da se na dostojan način suprotstavimo svim rivalima. Nikome ne priznajemo da je bolji dok to ne pokaže na terenu, a mi ćemo dati sve od sebe da navijače Partizana obradujemo i nekim trofejom. Kao iskrenog navijača Partizana raduje me da su se košarkaški klub i vaterpolo klub maksimalno pojačali tako da ove sezone uz fudbalski klub naša crno – bela porodica ima velike šanse za osvajanje novih trofeja. Naše snage, jačaju svakim novim danom! - istakao je Perkunić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.