Kvoterbek San Franciska glavna je tema američkih medija! Njegovom potezu diviće se cela Srbija! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

USTAO PROTIV REŽIMA

Kvoterbek San Franciska glavna je tema američkih medija! Njegovom potezu diviće se cela Srbija! (FOTO) (VIDEO)

Pored sedenja tokom intoniranja himne, američki sportisti su do sada koristili i druge gestove da pokažu šta misle o trenutnoj situaciji
Objavljeno:
foto: Reuters

Pored sedenja tokom intoniranja himne, američki sportisti su do sada koristili i druge gestove da pokažu šta misle o trenutnoj situaciji, uključujući klečanje ili podizanje pesnice tokom intoniranja himne - što su učinili NFL igrači Filadelfije, kao i desetine sportista Mičingen državnog univerziteta pre utakmica odigranih tokom ovog vikenda. Kako prenose američki mediji, neki su zbog toga dobijali pretnje smrću ali i izgubili sponzorske ugovore.

Pored NFL lige Kapernik je veliku podršku dobio i među WNBA igračicama. Košarkašica NJujork Liberti tima Britni Bojd u subotu sedela je tokom sviranja himne pre plej of utakmice sa Finiksom u Medison skver gardenu u koji je došla obučena u Kapernikov dres.

- Sto posto podržavam poruku koju Kapernik šalje i slažem se sa svim što želi da promeni. Ovo je pokazivanje onoga što ja predstavljam i poštovanja koje imam za njega i ono što radi - rekla je Bojd.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.