Zovu je žena-zver iz Brazila: Njenih 115 kg i 190 cm čistih mišića uteruju strah u kosti i muškarcima i ženama! (VIDEO)
Foto: Instagram/gabgarciaoficial

Gabi Garsija, najjača devojka na svetu

Zovu je žena-zver iz Brazila: Njenih 115 kg i 190 cm čistih mišića uteruju strah u kosti i muškarcima i ženama! (VIDEO)

Protivnice u MMA ringu su poražene već na merenju težine. Shvataju da nema smisla boriti se sa najjačom ženom koja je ikad živela!
Objavljeno:

Gabriela Garsija je najjača žena koja je ikad živela. Uz neverovatnih 115 kilograma čistih mišića raspoređenih na 190 centimetara visine, međutim, dolazi i crni pojas u Džu-džicuu, i zastrašujući temperament. Posle samo tri meča u MMA, mnogi je smatraju trenutno najdominantnijom pojavom u ringu.

Jedan pogled njenih očiju cepa dušu protivnice, već na merenju, dan pred borbu. Ne samo zbog mišića, snage i žestine, nego zbog znanja da pred tobom stoji najveća šampionka u istoriji Brazilskog džu-džicua (BJJ), discipline koja dominira u poslednjih 10 godina u MMA. Od 2008. godine osvaja svetska zlata u apsolutnoj kategoriji u BJJ, i od 2008. traju ubeđivanja da sada 30-godišnja Gabi pređe u MMA.

#interview #rizin2 #rizinff #rizin2016 #mma #mmapro #wmma #mmagirls #wmma #gabigarcia #teamgabigarcia

A photo posted by Gabi Garcia (@gabigarciaoficial) on

"Neće se snaći", "ne zna da boksuje", "ima mnogo bržih i spretnijih"... Ovo su neki od komentara koji su je dočekali kad je prošle godine konačno ušla u MMA ring.

I bili su u pravu. Gabi ne zna da boksuje. Gabi nije najbrža.

Ali Gabi ima 115 kila, a njeno telo je nalik na džinovski metalni feder: Ako te uhvati i obori (a pitanje je samo kad će te uhvatiti i oboriti), odbrane nema, jer savršeno poznaje svaku tehniku najopasnije borilačke veštine na svetu - BJJ. Poluge na nogama, poluge na rukama, davljenja - Gabi kao da po volji bira kako će da "dovrši" koju protivnicu. Neke zastrašujuće devojke koje inače dominiraju ringom pored Gabi izgledaju kao plišane lutke u rukama neke prerasle devojčure.

Njeni treninzi, pričaju oni koji su imali prilike da ih gledaju, nisu nalik drugima. Pored čelične discipline koju joj je usadio Fabio Gurgel, direktni učenik porodice Grejsi, osnivača BJJ, ona vežba i čeličnost mišića - podizanjem masivnih težina kojih se ne bi postideo ni neki muškarac bodibilder.

Uprkos svom zastrašujućem izgledu (ali i isto takvom učinku u ringu), Gabi je pre svega i iznad svega jedna Brazilka: Kao devojčica je trenirala odbojku, rukomet i hokej, a omiljenih sport joj je, naravno, fudbal. Kad je napunila 13-tu, počela je da trenira BJJ, što čini na najvišem nivou već 17 godina.

Svoju prvu MMA borbu imala je prošle godine. Svet je čekao, i dočekao je: U prvoj rundi je nokautirala Lei D'Tapu:

Sledeća je bila Ruskinja Ana Maljukova:

Treća borba odigrala se pre nekoliko dana. Pogledajte kako je uništila Amerikanku Distejni Jarbra:

Ko je sledeći? Mnogi kažu Ronda Rouzi. Ali Ronda ima 50 kg manje i dobila bi brzo batine.

Mnogi pominju muškarce kao jedine prave protivnike za Gabi.

Evo kako to izgleda, na treningu:

Šta vi mislite?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.