MEKGREGOR ZABORAVIO KAKVE JE BATINE DOBIO: Konor opet pljuje po Habibu! Želim da uništim tog varalicu!
Foto: AP

ozbiljne prozivke

MEKGREGOR ZABORAVIO KAKVE JE BATINE DOBIO: Konor opet pljuje po Habibu! Želim da uništim tog varalicu!

On me se plaši. Siguran sam u to i ne krivim ga

Objavljeno:

Nepobedivi MMA borac i jedan od najboljih ikada u ovom sportu Habib Nurmagomedov je lako savladao Konora, koji ni dan danas ne može da prežali taj poraz.

Nakon povlačenja posle 29 borbi bez poraza, Dejna Vajt je istakao da veruje da će Rus se vratiti u oktagon, kako bi došao do okruglih 30 pobeda.

Na tu kostataciju je burno odgovorio Konor Mekgregor.

- On me se plaši. Siguran sam u to i ne krivim ga. Svestan sam sa čime se suočava, jer kada smo se borili on je pokazao svoju najbolju verziju, a ja svoju najslabiju. Ja to znam i on to zna. Želim da uništim tog čoveka u oktagonu, mogao je da vara ljude toliko dugo, ali tome je došao kraj. Ukoliko je, ipak, odlučio da se povuče, onda mu želim sve najbolje. Ja sam najbolji, na vrhu i to sam spreman da pokažem.

Konor Mekgregor
foto: Printscreen

Kao glavni argument za Habibovo povlačenje navodio se manjak konkurencije, kao i činjenica da je lako pobedio svakog ko bi sa njim ušao u oktagon.

- To su gluposti. On se samo plaši da pokaže da je pravi borac. Kako možeš samo da se skloniš? Nejt Dijaz, Toni Ferguson, Čarls Oliveira ili revanš sa mnom? Toliko je opcija... Neka pokaže da se ne plaši, neka pokaže da je najbolji - rekao je Konor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.