SRPSKA LEPOTICA ULAZI U OKTAGON: Plavokosa bomba sa topovima u pesnicama prelazi na MMA!
Foto: Printscreen/Instagram/maki_beki

jedva čekamo

SRPSKA LEPOTICA ULAZI U OKTAGON: Plavokosa bomba sa topovima u pesnicama prelazi na MMA!

Ona neće prestati ni da se takmiči u svom bazičnom sportu - kik boksu

Objavljeno: 23:11h

Najbolja srpska kikbokserka Marina Spasić donela je važnu odluku za svoju karijeru i počeće da se takmiči i u MMA sportu.

Atraktivna Srpkinja potpisala je ugovor sa francuskom organizacijom "Ares Fighting" koja je nova u MMA svetu i do sada je imala samo jedan događaj, ali je potpisala brojne bivše borce i borkinje iz UFC-a i Belatora.

- Danas je i zvanično, potpisala sam ugovor na 4 borbe za organizaciju ARES FIGHTING. Ares je francuska MMA organizacija, i presrećna sam sto ću uz K-1 na dalje moći da se oprobam i u ovom sportu. ⁣⁣ Prva borba trebala bi da bude u decembru ili januaru u Francuskoj. ⁣⁣Tako da ako se do tada ne budemo gledali kroz konopce ringa, gledacemo se kroz žicu kaveza. ⁣Jedva čekam da u kavezu pokažem šta znam.⁣⁣ "Ares fighting", kaži mesto i vreme. - poručila je Marina na svom Instagramu.

Ponuda da se jedna od najtalentovanijih i najlepših sprskih sportistkinja oproba u MMA stigla je pre dva meseca u sedište "Worldfight managment", menadžerske agencije koja zastupa Marinu.

- Ugovor je na 18 meseci i za to vreme Marina treba da odradi četiri meča. Prva borba planirana je da se održi do februara naredne godine i biće održana u Parizu. Verujemo u Marinu i znamo da će nas sve učiniti ponosnima - rekao je Marinin menadžer Faustino Pedro.

Marina je svojoj profesionalnoj kik boks karijeri iz 22 borbe zabeležila 16 pobeda i nosilac je pojasa WKN interkontinentalnog prvaka. Učestvovala je na prestižnim kik boks turnirima, poput K-1, "Enfusion", WLF, "Fight Night".

- Jako sam uzbuđena i motivisana svojim novim ugovorom. Taman kada je sve stalo zbog korone, stigla je ovakva ponuda koja mi je zaista dala vetar u leđa. Već sam krenula da usavršavam i druge tehnike koje do sada nisam koristila u ringu , pre svega rvanje sa najboljim rvačem Evrope Aleksandrom Maksimovićem "Maksom". MMA radim u svom matičnom klubu, u kikboks klubu Sinđelić, sa Slobodanom Maksimovičem Limpom i Darkom Stošićem. Radujem se ulasku u kavez i jedva čekam da se oprobam i u MMA. Verujem u sebe i verujem da ću pokazati da mi je mesto u samom vrhu. Naravno, neću prekidati svoju kik boks karijeru, takav je i dogovor sa "Ares Figntingom". Meni je kik boks prva ljubav i želim da budem najbolja u oba sporta - rekla je Marina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.