Supertim Zvezde i Partizana igraće u regionalnoj ligi, ali sa važnim izuzecima!
Foto: Fonet

Stigla je dozvola

Supertim Zvezde i Partizana igraće u regionalnoj ligi, ali sa važnim izuzecima!

Formiran je potpuno novi klub čija će glavna okosnica biti igrači večitih rivala, ali će uz njih tu biti i srpski igrači iz inostranstva i stranci iz domaće lige
Objavljeno: 12:04h

U saopštenju se naglašava da je hokejaški klub Beograd potpuno novi klub koji ne predstavlja spajanje Partizana i Crvene zvezde. Večiti rivali će kao i do sada nastaviti da se takmiče u srpskom prvenstvu.

foto: Fonet

- HK Beograd je formiran radi učešća u MOL ligi i napretka domaćeg hokeja. To je novi klub sa svim elementima pravnog subjekta, potpunom organizacionom strukturom i igračkim sastavom za koji će konkurisati svi kandidati za seniorsku reprezentaciju i selekciju do 20 godina. Vodiće ga kvalitetan inostrani stručnjak i činiti ga pretežno najbolji hokejaši dva najpopularnija domaća kluba, ali i iz redova ostalih srpskih ekipa. Tu će biti i domaći igrači koji nastupaju u inostranstvu, kao i strani hokejaši koji su već igrali (ili još igraju) u prvenstvu Srbije, te potencijalna pojačanja iz inostranih klubova, koja bi u budućnosti mogla da zaigraju za reprezentaciju Srbije - piše u saopštenju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.