OVO JE BIOLOŠKI RAT VELIKIH SILA, NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Srpska legenda otkriva pozadinu pandemije koronavirusa
Foto: Profimedia

izneo stav

OVO JE BIOLOŠKI RAT VELIKIH SILA, NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Srpska legenda otkriva pozadinu pandemije koronavirusa

Mnoge su istine kroz istoriju čovečanstva ostale neotkrivene ili neizrečene...

Objavljeno: 15:02h

Legenarni Đorđe Perišić izeno je svoj stav vezan za koronavirus.

Višestruki prvak „velike“ Jugoslavije u plivanju na 100 i 200 metara prsno, krajem pedesetih i početkom šezdesetih, sa više od 66 nastupa za SFRJ, na Olimpijskim igrama u Rimu 1960, Univerzijadi 1961. u Sofiji, Meditaranskim igrama 1963. godine u Napulju i raznim drugim takmičenjima, veoma je striktan u poštovanju strogog kućnog karantina za osobe starije od 65 godina.

– Celo ovo ludilo doživljavam kao biološki rat velikih sila, s previše kolateralne štete po nas male. Mnoge su istine kroz istoriju čovečanstva ostale neotkrivene ili neizrečene, verovatno ća tako biti i s ovom pandemijom, ali zna se za postojanje određenih centara moći i ljudi, sklonih raznim nedozvoljenim rabotama zarad ostvarenja svojih interesa - rekao je Perišić u intervjuu za Danas.

Čak i da su se zaigrali ovog puta, njih sigurno ne boli glava, jer su od početka imali neki svoj cilj i unapred znali strašne posledice , ali zato trpi ceo ljudski rod. I tek će… Mislim da će proći godine i godine dok se svi ne vratimo ranijem, normalnom životu.

Ništa više neće biti isto posle ovakvog, specijalnog obračuna, s žrtvama čiji broj samo raste iz dana u dan. Jedno je kada vas gađaju bombama iz vazduha, jer su takvi napadi vidljivi i ograničeni na manju ili veću teritoriju, a drugo kada cela planeta ima posla sa nepoznatim neprijateljem - rekao je Perišić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.