Kvjat će zbog incidenta u Rusiji biti izbačen iz Red Bula? (VIDEO)

skupo će ga koštati

Kvjat će zbog incidenta u Rusiji biti izbačen iz Red Bula? (VIDEO)

Kako prenose svetski mediji, incident je razbesneo direktora Red Bula Helmuta Marka koji razmišlja da za Veliku nagradu Španije na Katalunji umesto Kvjata dovede vozača sestrinskog Toro Rosoa Maksa Ferstapena
Objavljeno:

Ruski vozač Danil Kvjat mogao bi da ostane bez mesta u ekipi Red Bula zbog incidenta u Sočiju. Naime, kako prenose svetski mediji, incident je razbesneo direktora Red Bula Helmuta Marka koji razmišlja da za Veliku nagradu Španije na Katalunji umesto Kvjata dovede vozača sestrinskog Toro Rosoa Maksa Ferstapena. - Kasno kočenje i udaranje drugog bolida jednom pred svojom publikom može biti prihvatljivo, ali to ne važi i za drugi sudar. Šteta je jer nije upropastio samo Fetelovu nego i Rikardovu trku, kao i svoju. Bio je to katastrofalan dan za Red Bul. Videćemo tokom nedelje šta ćemo uraditi - rekao je Marko.

Red Bul je tako ostao bez bodova u Rusiji, dok su rivali Ferari i Vilijams prošli dobro, pa tim iz Milton Kejnza zaostaje 19 bodova za Italijanima, dok je na samo šest bodova ispred Britanaca. Stručnjaci smatraju da bi Red Bul mogao da napravi rokadu sa Kvjatom i Ferstapenom, možda samo za jednu trku, a možda i na duže.

a istovremeno bi RB mogao da se uveri u mogućnosti mladog Ferstapena koji bi sledeće godine trebalo da bude jedan od glavnih vozača tima.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.