Savićeva majica sa likom Nikole Tesle izazvala reakciju Hrvata!

Palo peckanje pred utakmicu

Savićeva majica sa likom Nikole Tesle izazvala reakciju Hrvata!

Stajling srpskog selektora nije prošao neopaženo od strane predstavnika hrvatskog nacionalnog tima
Objavljeno: 14:36h

Vaterpolo spektaklom između Srbije i Hrvatske započeće Evropsko prvenstvo koje3 se održava u Beogradu, a dan pre utakmice na zajedničkoj konferenciji za medije dve reprezentacije bilo je veoma zanimljivo. Za to se potrudio srpski selektor Dejan Savić koji je došao u majici sa likom Nikole Tesle, što je izazvalo pažnju njegovog kolege na suprotnoj strani Ivice Tucaka i kapitena "vatrenih" Josipa Pavića. - Drago mi je što je Deki stavio Hrvata na majicu... Šalim se malo... rekao je kapiten Hrvatske i dodao:

- Rasterećeni smo, nemamo pritisak kvalifikacija za Igre. Srbija je ogroman favorit i sve osim njihove pobede biće veliko iznenađenje, što nam je Deki potvrdio malopre. Više je zanimljiva utakmica zbog folklora, ali to je vaterpolo klasik. Biće, uveren sam, puna Arena. Na njegovu opasku nije ostao dužan ni šef strupčnog štaba "delfina".
AP
- Pre svega, ovo je bila protokolna greška, trebalo je ja prvi da govorim. Hteo sam samo da vam kažem da je Tesla naš - izjavio je Savić koji očekuje da to bude meč za uživanje. - Sutrašnja utakmica nam ništa ne znači. Uvek se gleda samo kraj. Srbija i Hrvatska su se kvalifikovale za Olimpijske igre i mislim da je ovo samo stepenik do cilja, do OI. Sutra treba da bude utakmica za uživanje. Treba da bude puna Arena, da se prvenstvo otvori na najbolji mogući način. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.