KO ĆE BITI NOVI SELEKTOR SRBIJE? Predsednik pričao o gorućoj rukometnoj temi!
Božidar Đurković, Foto: Fonet

ČEKAMO I DALJE

KO ĆE BITI NOVI SELEKTOR SRBIJE? Predsednik pričao o gorućoj rukometnoj temi!

Posle skandala koji se dogodio na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, Orlovi su u potrazi za novim vođom

Objavljeno:

Predsednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković kaže da se trenutno vode pregovori sa nekoliko domaćih i inostranih stručnjaka za upraženjenu klupu muške reprezentaticije i da će uskoro biti poznato ko će naslediti Jovicu Cvetkovića.

Cvetković je smenjen prošlog meseca posle Evropskog prvenstva u Hrvatskoj na kome je Srbija ostvarila samo jednu pobedu i sedam poraza, a glavni kandidati da ga zamene spominju se Vladan Matić i Rastko Stefanović.

Rukometna reprezentacija Srbije
Rukometna reprezentacija Srbije foto: Reuters

- Imamo pregovore i razgovore sa više trenera iz Srbije i inostranstva. S obzirom na trenutnu situaciju i na ono što se dešavalo na EP u Hrvatskoj, zaista moramo svi dobro da razmislimo i donesemo najbolje rešenje - rekao je Đurković Agencijama u Trsteniku na dodeli nagrada najboljim rukometašima Rasinskog okruga.

Proslavljena srpska rukometašica Ljiljana Knežević, predsednica UO Rukometnog saveza Rasinskog okruga, kaže da rukomet živi u ovim krajevima i da su najbolji dokaz za to rukometasice Napretka koje su na putu da se vrate u Superligu Srbije.

- U principu možemo da budemo zadovoljni učinkom klubova iz Rasinskog okruga, iako ja volim da kažem da uvek može više. Raduje nas što Napredak iz Kruševca ima šanse da se vrati u elitnu ligu. A takođe bismo voleli da i klubovi iz Trstenika i Aleksandrovca takođe napreduju u više rangove - rekla je Knežević za Agencije.

U Trsteniku su dodeljene nagrade najboljima u Rasinskog okruga, Marko Ćosić iz Prve petoletke iz Trstenika dobio je za najboljeg rukometaša, Jovana Vesić iz aleksandrovačke Župa je najbolja rukometašica, najbolji trener je Radič Milisavljević iz Župe, a najbolji klub Napredak iz Kruševca.

BONUS VIDEO: Evo kako je Federer čestitao Ani i Švajniju rođenje sina Luke

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.